Després d’un cap de setmana totalment desaparegut, amagant-se dels focus per evitar respondre de l’escàndol del vídeo amb la reportera Alexia Rivas, el periodista ultradretà Alfonso Merlos ha tornat aquest dilluns a la televisió. I ho ha fet com a tertulià del programa d’Ana Rosa Quintana, per parlar del confinament i de la mesura del govern espanyol de permetre que els nens puguin sortir al carrer acompanyats d’un adult. Tota una burla als espectadors confinats a casa, tenint en compte que el mateix Merlos està al centre de la polèmica perquè, per posar les banyes a la seva exnòvia, la seva nova parella se l’ha hagut de saltar.

Alfonso Merlos Telecinco

Mediaset

“¿Tú guardas la distancia de seguridad?”, li ha demanat irònica la presentadora tan bon punt l’ha presentat. La seva resposta demostra que té més cara que esquena: “Absolutamente”. Astorament entre l’audiència per l’afirmació de Merlos. Ana Rosa el compadeix: “Tienes que guardarla. No sé, el pobre, cómo puede estar hoy aquí. Te lo agradezco, de corazón”. Aviam, que l’han enxampat amb una altra quan havia d’estar reclòs a casa com fa tothom, tampoc no cal convertir-lo en un màrtir.

Ana Rosa Quintana

Mediaset

Breu introducció abans d’atacar la mesura de deixar sortir els menors. Merlos critica els pares que van saltar-se les normes i el govern espanyol per permetre-ho. Lliçons de moral de part de qui les seves accions de l’última setmana demostren que no en pot donar. Els espectadors de Telecinco es divideixen entre els que s’afarten del seu discurs cínic i canvien de canal i  els que decideixen escoltar-lo per acabar esbatussant-lo a les xarxes socials:

Remeis venc que per a mi no en tinc.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat