Per rebre l'any 2021, Ana Obregón es va posar les seves millors gales, un llarg vestit blanc, i es va plantar a la Puerta del Sol per acomiadar el tràgic any 2020 amb la presentadora Anne Igartiburu. Era la primera vegada que es posava davant les càmeres, després de perdre al seu únic fill, Álex Lequio, mort pel càncer el 13 de maig del 2020 a Barcelona. Una reaparició que no va ser gens fàcil per a ella, segons va explicar, i per la qual va estar mentalitzant-se durant molt temps. Ana Obregón, però, durant les Campanades no va aconseguir contenir les llàgrimes recordant al seu fill, que va perdre la vida amb només 27 anys.

Ana Obregón, TVE

Ana Obregón, TVE

Unes llàgrimes que ara ha tornat a vessar, quan es compleixen vuit mesos des que Álex Lequio, amb moltes il·lusions i projectes per davant, va perdre la vida. "8 mesos sense tu. 8 mesos sense vida. Els dos. Escric per intentar transformar el dolor en paraules, però quan el dolor és devastador és indicible. No hi ha paraules. A cap diccionari del món", comença escrivint Ana Obregón en el seu compte d'Instagram. "Com s'anomenen els pares que han perdut a un fill? Només he trobat una paraula en sànscrit: VILOMAH (en contra de l'ordre natural). Tant de bo hi hagués una paraula per recordar-los", afegeix la que fos presentadora.

Ana Obregón no aixeca cap des que el seu fill va perdre la vida. Es refugia en els seus amics més pròxims i família, que l'ajuden a tirar endavant. No té forces, ni ganes de res. "Una paraula que reflecteixi que darrere del dolor més terrible que es pot viure va existir l'amor més indescriptible que una persona pugui experimentar. Tant de bo arribi el dia que pugui recordar-te en pau", sentencia Ana Obregón el seu escrit més dur en record d'Álex Lequio mort per càncer, després de dos anys d'intensa lluita contra la malaltia. "Sóc Vilomah" assegura. L'actriu és una mare feta pols que ha perdut allò que més estimava: el seu fill.