La millor notícia de 2020, el titular més esperat, conté dues paraules "Acaba 2020". L'esperadíssim moment serà celebrat com mai: tothom tancat a casa i mirant les Campanades per TV. El 31-D rebentarà els audímetres i totes les cadenes ja tenen presentadors. TV3 ha trigat la vida en decidir-se: Cris Puig, Helena Garcia Melero i Lídia Heredia.  La resta perdran: Sandra Barneda i Christian Gálvez, la Pedroche o Cristina Pardo. Amb aquest panorama hi ha una parella que encara balla. La que guanyarà: TVE.

 

anne igartiburu ana obregon GTRES

Ana Obregón i Anne Igartiburu, GTRES

Per primer cop dues dones diuen adeu a l'any a una cadena, les dues Anas. TV3 ha volgut dir doncs no, superem-ho: tres dones. No han entès que Anne Igartiburu és irrellevant i que totes les mirades se centraran en Ana Obregón. Podria presentar sola però li cal algú per si esclata a plorar recordant el seu fill mort i no pot seguir. La bomba la revela Jaime Preñafiel al digital LOC: la Obregón no vol a la Igartiburu. És una imposició de TVE per posar una cara de la cadena.

anne igartiburu campanadas ana obregon TVE

Fotomuntatge de les dues presentadores, TVE

Ana Obregón podria haver fet les Campanades tota sola. Hauria estat encara més revolucionari. Però posats a afegir-li una dona, ella en preferia d'altres. Peñafiel té l'exclusiva: "A ella le hubiera gustado dar las campanadas con Raffaela Carrà o Laura Valenzuela pero lo hará “con otra” ¿Se la han impuesto?". Aquesta "la otra" no va pel que va dir Telecinco, que Igartiburu va ser amant del rei Joan Carles. És com deu referir-s'hi Ana Obregón. Ella volia compartir Puerta del Sol amb una d'aquestes dues velles glòries:

LAURA VALENZUELA 89 ANYS:

LAURA VALENZUELA gtres

Laura Valenzuela en una de les últimes aparicions públiques, GTRES

RAFFAELLA CARRÁ 77 ANYS:

raffaella carra gtres

Raffaella Carrá, GTRES

Ana Obregón de TV en sap molt. Preferia ser la dona jove de la parella i compartir plano amb una de les dues octogenàries mítiques de TVE. Peñafiel ho sap i ho publica. Obregón es menjarà el gripau de ser la dona gran de les Campanades. Arrasarà igual.