Any duríssim el que la dissenyadora catalana, Carolina Monje, deixa enrere. Un 2020 marcat per la fatídica mort del que fos la seva parella, Álex Lequio, fill d'Ana Obregón, qui va perdre la vida al maig a Barcelona després de dos anys intensos de lluita contra el càncer. Una mort que la va deixar feta pols i de la que encara es recupera. Per aquest emotiu, Carolina, durant tot aquest temps, s'ha refugiat en els seus amics i família per tirar endavant i superar la duríssima clatellada que s'ha emportat.

alex lequio carolina monjo GTRES

Álex Lequio i Carolina Monje, GTRES

Un any negre que acomiadarà des de la luxosa destinació on s'ha desplaçat per celebrar el cap d'any, malgrat la pandèmia del coronavirus. Un viatge amb amics, i molt luxe, molt lluny de la seva Barcelona natal. La nòvia catalana d'Álex Lequio acomiadarà el fatídic any 2020 des de les platges de Tulum, Mèxic. Així ho ha mostrat ella mateixa a través de les seves xarxes socials, Instagram, on ha publicat un vídeo caminant per la vora de la platja. Un material que va compartir durant el matí del dimecres 30 de desembre, quan va arribar a la costa caribenya. El vídeo és aquest:

Carolina Monje, Instagram

Carolina Monje, Instagram

Carolina Monje, Instagram

Carolina Monje, Instagram

Un viatge que no ha fet sola, sinó amb un gran grup d'amics. Entre ells es troba el seu germà, Fernando, amb qui manté una relació molt estreta. Un viatge, a l'abast de pocs, amb el que Carolina proposa tancar el seu any més horrible i entrar al 2021 amb energies renovades. Un final d'any a Mèxic, per cert, que no és la primera vegada que celebra. Al 2018 la nòvia d'Álex Lequio va fer exactament el mateix. Aquí la prova.

Carolina Monje, Instagram

Carolina Monje, Instagram

I per acomiadar el 2019 es va traslladar fins a Mallorca, a la luxosa mansió que la família d'Ana Obregón ostenta a la Costa dels Pins. Allà va gaudir d'una festa temàtica amb la seva parella Álex Lequio. Una vetllada on els dos van demostrar la gran complicitat que es tenien. Ella vestida de de daurat i ell amb un conjunt molt elegant. Parlem d'aquesta foto:

Carolina Monje, InstagramCarolina Monje, Instagram

Encara que en aquell moment, ni per art de màgia, Carolina i Álex es podien imaginar que aquella seria la seva última festa de cap d'any junts. Al cap de pocs mesos, malgrat els bons desitjos que van demanar per al 2020, el fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio va perdre la vida. Ho va fer amb molts somnis per complir i amb tan sols 27 anys. Ana Obregón plorarà pel seu únic fill, la nit del 31, des de la Porta del Sol de Madrid. Carolina Monje, si la festa li ho permet, farà el mateix des de Tulum.