Després d'un llarg i luxós descans a Mèxic, per donar la benvinguda a l'any 2021, Carolina Monje, la novia catalana d'Álex Lequio, ha tornat a la seva terra natal, Barcelona, per reprendre la seva vida després d'un dur any, 2020, marcat per la pèrdua de la seva parella amb tan sols 27 anys per culpa del càncer. Una malaltia per la qual el jove expert en màrqueting va estar lluitant durant dos anys.

Carolina Monje i Álex Lequio, Instagram

Carolina Monje i Álex Lequio, Instagram

Amant de les bones vistes, Carolina Monje Vicario, tot just tornar a la capital catalana ha gaudit d'un passeig matiner per la Carretera de les Aigües per aprofitar el bon temps i que el fred glaçador ha donat una treva. No ho ha fet sola. La dissenyadora de moda ha estat acompanyada d'algú molt especial. Així ho ha fet públic en les seves històries d'Instagram, on ha publicat una emotiva fotografia. La jove ha sortit a passejar en companyia del gosset que compartia amb el fill d'Ana Obregón, Boby Puchum. Un animal que van adoptar a l'agost del 2019 i al que s'ha aferrat des que el jove perdés la vida el fatídic 13 de maig del 2020. La foto és aquesta:

Carolina Monje, Instagram

Carolina Monje, Instagram

Una bonica estampa amb la que Carolina Monje presumeix de les dues coses que més estima: l'amor per la seva mascota i Barcelona, la ciutat que l'ha vist créixer i va ser testimoni de la dura marxa del seu nòvio. La vida segueix i la jove ho sap. Ara és qüestió de mirar endavant i quedar-se amb els bons records. Quina millor manera per fer-ho que amb vistes panoràmiques de Barcelona i acompanyada del seu estimat gos Boby Puchum. Un tendre retrat que de ben segur també emocionaria a Álex Lequio.