TV3 ha estat l'última cadena a triar presentadors per les Campanades. Després de la campanya viral des d'una emissora de la CCMA postulant Tomàs Molina  i dos trapers catalans, ara va de debò. Seran Lídia Heredia, Helena Garcia Melero i la debutant Cristina Puig, dues de la casa i una de Mediapro. Tota l'artilleria femenina per lluitar contra la molt probable vencedora Ana Obregón. El morbo està servit.

image003 (3)

Heredia, Melero i Puig, TV3

Segons TV3, les tres dones es reuniran al parc d'atraccions del Tibidabo en directe (no sempre ha estat així a la història de TV3, hi ha hagut campanades en diferit) amb vistes a la ciutat de Barcelona i l’espectacle pirotècnic. La cadena informa que les tres dones "lideren" els seus programes. No es refereix a ser líders d'audiència sinó que capitanegen el plató. Els tuitaires seguidors del compte de TV3 no estan d'acord amb la tria:

cristina puig TV3

Cristina Puig, TV3

Twitter és un fangar i res no els sembla bé. Cris Puig és d'El Terrat però és l'única que és líder d'audiència de les 3. Eliminats els quatre presentadors de La Marató no quedava massa més on triar. El gran dubte és si Catalunya serà tan diferent que evitarà mirar de cua d'ull Ana Obregón. Què diu, com plora i com parla del seu fill mort la que més probablement serà la guanyadora de la nit del 31. La resposta? l'1 de gener a EN Blau.