Amaia d'OT ja és Amaia d'Espanya. Sense Alfred però amb la medalla de guanyadora d'OT, ara que té nou nòvio segueix havent de fer la compra com tota adolescent soltera. Als 20 anys penja una foto a les estanteries del Mercadona i En Blau es proposa dilucidar què hi ha al carret:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🛒❤️

A post shared by amaia romero (@amaia) on

Tampons marca Tampax, xampú, mascarilla del cabell, bosses d'escombraries perfumades, cereals amb mel Golden Grahams, pastes Gallo, que anuncia Susanna Griso, i aigua. Una dieta rica en hidrats i greixos polisaturats. Amaia ja va lluir cul a les xarxes i es manté en forma tot i que li diguin "culona".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

〰️

A post shared by amaia romero (@amaia) on

Ara les crítiques són per fer servir massa plàstic. Entre els 300 mil likes i 6 mil comentaris que ha rebut l'artista en poques hores destaquem aquest:

earthislife8 PLÁSTIC Y PLÁSTICO. Hay que reconducir los hábitos... copa menstrual, compresas de tela , productos a granel, jabones sólidos, agua de grifo ( o usar filtros)... en general.. hay que REDUCIR 🌎

Copa menstrual en lloc de tampons, aigua de l'aixeta en lloc de l'envasada Hacendado, panyos en lloc de compreses i sabó de pastilla en lloc de gel de bany. Cal recordar que Amaia té 20 anys, no 200.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat