Poques hores després que Lecturas publiqués en portada el drama entre llàgrimes de la ruptura entre Amaia i Alfred, els mitjans posen cara al nou cantant que ocupa el cor de la navarresa. Amaia va guanyar OT i segons sembla ha guanyat amb el canvi. D'un català com Alfred passa a un madrileny, el cantant de la banda anomenada Carolina Durante que la cadena #0 ha tingut l'habilitat d'entrevistar aquest dimecres. El jove Diego Ibáñez es posava molt nerviós quan comentava el duet que ha fet amb Amaia:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diego Ibáñez Ibáñez (@diegoibnz) on

carolina durante movistar

Movistar (clica la foto per veure el vídeo)

Jaleos publica que el jove músic Diego, que s'ha tallat el cabell a l'estil Alfred, "És líder de un grupo indie, madrileño, estudiante de INEF en la Universidad Politécnica de Madrid, se aventuró en crear un grupo de música junto a tres amigos hace menos de un año". Lecturas publica un tatuatge del jove que fa una mica de mania: "En su espalda luce el famoso ‘SIUU’ de Cristiano Ronaldo, una mezcla de homenaje al madridismo que defiende toda la banda y una apuesta". Els altres que s'ha tatuat són un home sense wi-fi i la seva mateixa tomba:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diego Ibáñez Ibáñez (@diegoibnz) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diego Ibáñez Ibáñez (@diegoibnz) on

Qui s'ha cavat la seva tomba és Alfred, al qual els fans d'OT no veien com el nòvio perfecte d'Amaia. A l'espera que Carolina Durante actuï a OT, per pujar el share de Tinet Rubira, el receptor dels petons d'Amaia sembla un dels Javis però en realitat és Ibáñez. Els de Javi són fake.

amaia peto instagram

Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carolina Durante (@carolinadurante_) on

Alfred plora i Amaia es refà amb el madrileny Diego que es tatua un monosíl·lab de CR7 al clatell. Així Alfred sabrà on fer-li la clatellada. Almaia ha mort, benvinguts Amiego.