La ressaca d'eurovisió encara dura. Alfred i Amaia seran d'interès fins que TVE engegui una nova edició de la qual sortirà el nou representant de la cadena pel festival que se celebrarà a Jerusalem, en ple conflicte entre Israel i Palestina. Ara toca que cada ocell cantaire voli per separat i el català ho té pitjor que la navarresa. A Alfred el diari de paper més llegit a Espanya li recomana que plegui del món de la cançó, el mateix dia que Alfred confessava que la seva samarreta favorita és groga:

Això publicava El país diumenge: Su voz chirrió y sonó como si algo malo le pasase a él, o al mundo. Este chico tiene pinta de ser un tipo inteligente y, si lo fuera suficiente, dejaría de cantar o, al menos, se reinventaría en otra cosa muy distinta. La crueltat prepotent contra un noi de 18 anys irrita Jorge Javier Vázquez que al seu blog de Lecturas s'hi torna. Ja va defensar que Alfred fos independentista i ara ataca El país: "Decirle eso a un crío es absurdo e innecesario. No paguemos con él nuestro cabreo con el mundo". Olé J.J. que escriu millor que canta.

 

A post shared by amaia romero (@amaia.rom) on

A Amaia, que no és catalana, el pitjor que li cau a sobre és que repesca fotos antigues en banyador. El seu instagram anterior a OT n'és ple i ara les recupera. El seu nòvio Alfred li diu "Me gusta tu cu cu" i la xarxa és feliç. Ella juga i al seu instagram oficial d'OT n'ensenya una altra amb el cul en primer pla:

 

A post shared by Amaia (@amaia_ot2017) on

El curiós és que el primer té només vuit mil "m'agrades" i el segon té tres-cents mil likes. Les dues fotos són del mateix dia, mateixa platja, mateix banyador de vigilant de la platja de La Concha a Donosti. La diferència és del nombre de followers dels dos comptes. Però les triunfites en biquini s'exposen a les xarxes envejoses. Si a Aitana li van caure insults d'anorèxica per penjar fotos a la platja de Califòrnia i les va retirar, Amaia té haters que li diuen "Culona":

Els seus fans, i les persones normals, han omplert el seu instagram de lloances a la seva naturalitat, forma de cantar, intel·ligència i físic. Com diria Jorge Javier als amargats que critiquen Amaia: No pagueu amb un cul el vostre cabreig amb el món.