La manifestació encapçalada per PP, Cs i Vox a la Plaza Colón de Madrid ha sortit per la culata, per molt que els mitjans unionistes de Madrid intentin dissimular-ho. "Multitud", "clamor" o directament "España", com ha titulat 'ABC' per treure pit tot i que els 45.000 assistents van ser poc més que una reunió de veïns. A Colón hi eren tots. També molts hiperventilats. Però hi faltava un. Possiblement el més esperpèntic dels que haurien assistit a la mani si hi hagués estat: Álvaro Ojedareportero dicharachero no de Barrio Sésamo, sinó de Panfleto Sésamo. El periodista (?) de l'Ok Diario d'Eduardo Inda, en lloc de ser on s'hagués trobat en la seva salsa, embolicat amb una bandera a Colón, es va posar la capa de descobridor i va posar rumb, no cap a Amèrica, sinó cap a Bèlgica.

alvaro ojeda waterloo2

@alvaroojeda80

Molts s'han donat per al·ludits quan Eva Hache ha titllat els dirigents i els assistents a la mani de "mierdas", sulfurant-se contra la presentadora. Però possiblement a qui li escau molt aquesta definició és a aquest personatge que viu de provocar, que la seva raó de ser és vomitar menysteniment i fer la brometa fàcil intentant irritar qualsevol catalanista. Especialment virulent és amb Gabriel Rufián, a qui li va dedicar fa un temps una de les seves habituals amenaces amb motiu de les eleccions andaluses: "Buenos días Gabriel Rufián, el cambio ha empezado en el Sur, y se extenderá hasta los pies de tu cama en los próximos meses".

A los pies de la cama de Carles Puigdemont no ha arribat, però sí a les portes de casa seva a Waterloo. Després d'haver-lo visitat fa unes setmanes, aquest diumenge va preferir anar fins allà que no agafar un paloselfie i anar a onejar la bandera espanyola a Colón. Va intentar fer com a FITUR, on va sortir escaldat pretenent irritar a l'estand de Catalunya. Bandera rojigualda en mà, acompanyada d'un megàfon, ell mateix anunciava al seu compte de twitter que "ESTA MAÑANA HEMOS VUELTO PARA DAR POR CULO Y ...¡ME ABREN LA PUERTA!". Li han obert la porta, sí. Per educació. Però li han tancat als nassos després de sentir-lo.

alvaro ojeda waterloo3

@alvaroojeda80

Autoproclamat el “relator de España”, ha intentat fer-li arribar a Puigdemont un missatge: "En España hay una montada muy gorda. Cuando el tío Casado, el tío Rivera y el tío Abascal gobiernen, va a tener que comprar una casa aquí. Hay mucha gente en Colón, pero aquí está un español dando la cara", diu mentre li deixa la bandera en la que ell mateix estava embolicat penjant de la porta.

Una bufonada més. De ben segur que no serà la darrera.