La manifestació de la dreta espanyola a la Plaza Colón de Madrid, tot i que va fer fallida pel que fa al nombre d'assistents, ha estat suficient per agafar-se a ella com un clau ardent més llarg que algun paloselfie que aguantava segons quina bandera. La dreta -i la ultradreta-, si alguna cosa té, és un altaveu enorme per fer passar bou per bèstia grossa, i ni les minses xifres faran desviar ni un milímetre el seu discurs.

albert rivera paloselfie colon EFE

Efe

Alguns VIPS van fer acte de presència a la plaça madrilenya, com Carmen Lomana, Albert Castillón, Isabel Rábago, Toño Sanchís o Mario Vargas Llosa. Però en contrapartida, n'hi va haver molts que es van quedar a casa i que a les xarxes socials van promulgar el #yonovoy. Persones com Wyoming, l'actor Juan Diego Botto o la presentadora Eva Hache, que se ha llevado la palma a l'hora de sulfurar els excitats assistents a la manifestació de Colón. L'exjurat de Got talent escriu a les seves xarxes socials que "Con vuestros ombligos tapáis el saber. Sólo os preocupa provocar y convencer a mentes pobres". Doble crítica sagnant: als líders polítics de PP, Cs i Vox per provocadors i manipuladors i als que es deixen manipular, als que titlla de mentes pobres. Però el que ha acabat de fer vessar el got de la bilis ha estat un dels hashtags amb que ha acompanyat el comentari: #soisunosmierdas.

Reacció en cadena per part de les masses dretanoses maldant per col·locar una estàtua de la presentadora al bell mig de la plaça de Colón on hi defequin els coloms:

Excremento, comemierda, alcohòlica... La llista és interminable. Conseqüències funestes pel que fa al seguiment dels seus futurs projectes televisius com per la seva butxaca. Més d'un i de dos han exigit a l'empresa Renault que fulmini la seva campanya publicitària amb la presentadora en qüestió:

eva hache renault

Renault España

Veurem si la pròxima vegada que Eva Hache aparegui en algun programa l'audiència li gira l'esquena i se'n va en massa a la competència. Potser Hache surt disparada en globo de la graella televisiva. O en Renault.