Álvaro Ojeda s’ha fet un lloc als portals d’extrema dreta pels seus exabruptes contra Catalunya, els esquerranosos i les persones migrants. Les seves sortides de to freguen el patetisme, com quan va justificar que es votés un govern del PP perquè “todo el mundo es consciente que en este país que nos roban y mucho. Ahora, yo decido quién me roba. Y por supuesto un comunista a mí no me roba en mi vida. Eso lo tengo yo clarísimo. Yo decido quién me roba y cómo me roba”.

Ojeda no es cansa de fer el ridícul i mentre els ultres l’aplaudeixen pel seu to agressiu contra els catalans, els seus detractors es riuen d’ell per confondre Cristòfor Colom amb Copèrnic, o pel seu baix nivell en geografia. La ignorància per bandera. Què pot sortir malament?

De tant en tant el periodista necessita amenaçar i treure a passejar el seu macarrisme. No ho pot evitar. És superior a les seves forces. La seva darrera víctima: Gabriel Rufián. A Twitter, l’agitador d’OKdiario amenaça el republicà amb un vídeo de militars que criden ben fort “Viva España”.

El missatge, amb picada d’ullet a Vox inclosa, defineix l’alçada moral del personatge. “El cambio ha empezado en el sur y se extenderá hasta los pies de tu cama en los próximos meses”. Delirant. Els missatges de la resta de tuitaires, immediats.

gabriel rufian GTRES

Gabriel Rufián | GTRES

Álvaro Ojeda és un incendiari. Viu de generar odi. I per la manera de ser de Rufián, segur que està preocupadíssim.