El Manual de resistencia, el llibre que acaba de publicar el president del Govern explicant la seva experiència a Moncloa o la seva relació d'amistat amb el rei Felip VI, no ha provat a Zarzuela per les intimitats que explica sobre Felip i Letícia. Tampoc ha agradat a l'espanyolisme més ultra que no veu l'hora que Pedro Sánchez marxi de la Moncloa perquè hi entri alguna de les tres potes de la dreta i l'ultradreta espanyola, Casado, Rivera i Abascal.

manual de resistencia

D'entre tota la fauna repugnant que abandera l'odi contra qualsevol que no pensi com ells (independentistes, socialistes...), n'hi ha un parell o tres que competeixen per veure si són capaços de generar quant més odi millor i que tot el que fan té com a objectiu que els palmeros que els segueixen els hi riguin les gràcies. En aquesta competició hi ha dos noms destacats que lluiten frec a frec per veure qui és més repulsiu i ignominiós. Dos periodistes (?) bufonescos que s'enduen la palma, i els dos a sou d'Eduardo Inda: Cake Minuesa i Álvaro Ojeda.

cake minuesa ok diario manters

Ok Diario

alvaro ojeda waterloo

@AlvaroOjedaOficial

El segon, reporter de l'Ok Diario, acostuma a protagonitzar vídeos que provoquen vergonya aliena fins i tot en els seus seguidors. Després de sortir escaldat a Fitur intentant ridiculitzar a l'estand de Catalunya, després de fer el ridícul anant a Waterloo a la casa de Carles Puigdemont, ara ha penjat a les xarxes socials un vídeo grotesc. Més del que en ell és habitual. I ja és dir. El destinatari? Pedro Sánchez. Un vídeo sobre el que ha confessat el president del govern sobre què va ser el primer que va fer en arribar a Moncloa en substitució de Mariano Rajoy: canviar el matalàs on dormien l'expresident i la seva dona i posar-ne un de nou per ell i la seva dona Begoña Gómez. Aquest detall ha servit a Ojeda per començar un excitat discurs, passat de voltes absolutament, on de les crítiques per canviar el matalàs passa a la tassa del vàter, al bidet, a la dutxa... i al que s'hi fa allà...

alvaro ojeda sanchez3

@AlvaroOjedaOficial

La llista de frases escatològiques, desagradables, vergonyoses, no té fi. Aquí uns exemples: "Sánchez, tú cambiaste el colchón donde se ha peído y echado un quiqui Rajoy, pero ¿¿a qué no has cambiado el váter??"; "¿A qué no has cambiado la ducha que le veía los huevos a Rajoy? ¿A qué no?"; "Que sepas que estás cagando donde Rajoy echó los mojones españoles. Que sepas que los pedos del culo de Rajoy siguen allí. Los muñecos del Pato WC han visto tu culo, pero primero el de Rajoy"; "Si ves manchas blancas, quizás no es cera. A lo mejor estás durmiendo al lado de una mancha de una noche de lujuria y perversión". Pots veure-ho clicant damunt la foto:

alvaro ojeda sanchez4

@AlvaroOjedaOficial

El ridícul d'aquest personatge ha depassat qualsevol línia vermella. O no. L'esperpent de segons qui, no té límits.