Christian Gálvez ha passat de ser un dels presentadors estrella de Mediaset a anar com a pollastre sense cap pels seus passadissos. El grup de comunicació no prescindeix d'ell, però no sap que fer perquè cap programa als seus comandaments funciona. Amb el final de 'Pasapalabra', el madrileny ha perdut interès. Tampoc no ha ajudat la seva ruptura polèmica amb Almudena Cid.

Encara que els dos han mantingut un perfil baix, Almudena Cid ha llançat algun dard enverinat a Christian Gálvez en forma d'indirecta, ja sigui a través de les xarxes socials o en una entrevista. La seva mare el va titllar de mentider. La gimnasta s'ha sentit enganyada i traïda. La llavors parella es va donar un temps l'estiu passat, tanmateix, mentre Cid desitjava arreglar les coses, Gálvez ja havia conegut una altra dona, la seva companya de cadena i actual parella Patricia Pardo.

Almudena Cid ha fet malbé la imatge del presentador. Des que es va confirmar la seva ruptura i els problemes derivats d'ella, els programes de Christian Gálvez han perdut seguiment. Amb el canvi horari, 'Alta tensió' ha passat d'un 6% de quota de pantalla a un trist 1,8% de share i menys de 200.000 espectadors. Un autèntic fracàs que podria tenir els dies comptats de cara a la pròxima temporada.

Però no és l'únic treball que Christian Gálvez perdria. Els caps de setmana es va fer càrrec d'un programa a Cadena100, però ara aquesta aventura s'acaba. "L'aventura a Cadena 100 arriba al seu final", anunciava Gálvez aquest dissabte passat al final del seu programa musical, 'De dissabte amb Christian Gálvez' a la joia cadena de ràdio. Ha volgut agrair tot l'afecte als fidels oients.

Christian Gálvez s'acomiada del seu últim programa

"Ha estat un veritable honor treballar aquí", ha assenyalat Gálvez. "Vaig comprendre que a la por no se li combat, perquè la por som nosaltres. Cal escoltar-la, comprendre-la i actuar en conseqüència," va afegir.

A més, el presentador ha compartit una publicació a les seves xarxes socials amb una breu reflexió. "Vaig aprendre a ser una mica més amable amb les meves versions passades, ja que no sabien les coses que sé ara. He après a no fer-li cas a aquest arxiu al meu cap titulat 'totes les coses que podrien sortir malament'. Que per ser feliç en la vida, cal fer de la perseverança la teva amiga de l'ànima, de l'experiència la teva sàvia consellera, de l'advertència la teva germana més gran i de l'esperança el teu geni guardià", va escriure.

Tanmateix, a Almudena Cid li van molt millor les coses, no deixa d'encadenar un treball darrere de l'altre. Després de deixar la gimnàstica rítmica va debutar amb èxit en l'escriptura i al teatre com a actriu. Ara està bolcada en escriure un llibre sobre la seva vida.