Són temps de canvis per a Almudena Cid. La gimnasta es va separar de Christian Gálvez l'any passat, encara que la notícia no va transcendir a la premsa fins a passades el Nadal, a començaments de gener. L'estiu passat es van donar un temps, i en aquest punt mort el presentador va conèixer la seva companya de cadena, Patricia Pardo, qui també s'acabava de separar. La gimnasta es va quedar amb el cor trencat, ja que ella estimava amb bogeria al seu llavors marit i pensava que anaven a superar aquest sotragada, com qualsevol altre, però finalment no ha estat així. Es va sentir enganyada i traïda per l'amor de la seva vida.

Quinze anys de la seva vida que tanca amb dolor, una etapa que s'acaba i en uns mesos comptarà en un llibre autobiogràfic. Durant aquest procés d'adaptació a la seva nova vida, Almudena Cid ha comptat amb el suport de familiars i amics propers. No l'han deixat sola en cap moment. La seva mare és la que ha arremès més durament contra les actituds de Christian Gálvez.

Almudena Cid RTVE
Almudena Cid RTVE

Almudena Cid deixa clar que ara per ara el seu cor està tancat amb pany i clau. No pensa tornar a enamorar-se, de moment. Ara està centrada en els seus compromisos professionals que l'omplen profundament. Va voler demostrar que servia per a alguna cosa més després de deixar la gimnàstica rítmica i ho ha aconseguit.

Almudena Cid es nega a parlar de Christian Gálvez

La gimnasta va participar per primera vegada com a actriu en una obra de teatre juntament amb actors de la talla de Félix Gómez. També ha tingut un gran èxit com a escriptora amb els seus contes infantils. Durant aquest temps, Almudena Cid no s'ha amagat de la premsa, encara que no sempre ha contestat com s'esperaven. Aquest cap de setmana els mitjans de comunicació s'han apropat a la seva caseta de la Fira del Llibre de Madrid en el Retiro per parlar amb ella i saber com es troba en aquests moments. "Ara mateix estic en mi. Però ara també et puc dir que estic molt millor, que en aquells moments no sabia ni on era, i ara ja estic molt bé", va detallar Almudena Cid sobre si està oberta a l'amor. En el dia d'avui, li encantaria ser mama, però només si apareix la persona adequada.

Sobre la seva separació només vol deixar constància que va ser un procés molt dur. Estava treballant tots els dies i estava desgastada. Però no ha volgut parlar en cap moment sobre Christian Gálvez, ni tan sols nomena ja aquesta persona.

Almudena Cid i Melani Olivares
Almudena Cid i Melani Olivares