Christian Gálvez era el presentador estrella de Telecinco amb 'Pasapalabra'. Durant més d'una dècada va estar vinculat al format, però el grup de comunicació el va deixar escapar i ara recau en mans d'Antena 3. El format anota millors dades a la cadena rival amb Roberto Leal al capdavant, i a sobre beneficia l'audiència dels Informatius. Des del final del programa, el madrileny ha anat fent voltes. Ja no ha aconseguit el mateix èxit. Ha presentat 'El tirón', Qarenta' i 'Alta tensión'. Aquest últim començava a despuntar, però després del canvi en la programació s'ha enfonsat fins a un 2% de quota de pantalla.

Tanmateix, Telecinco no vol perdre a Christian Gálvez. El presentador tindrà nou programa a la cadena. De cara a la pròxima temporada televisiva, Mediaset ha comunicat que l'ex d'Almudena Cid presentarà el format 'Esta noche gano yo', desenvolupat en col·laboració amb Bulldog TV. En aquesta ocasió, el presentador no estarà sol, l'acompanyarà Carolina Cerezuela.

Christian Gálvez Alta tensión
Christian Gálvez Alta tensión

Christian Gálvez i Carolina Cerezuela seran els presentadors de l'espai, però també rivals. Cadascun d'ells serà el capità d'un dels dos equips que s'enfrontin entre si aquella nit. Un equip integrat per cinc coneguts personatges del món de l'entreteniment. Edu Soto, Patricia Montero, Belinda Washington, Miriam Díaz-Aroca, La Terremoto de Alcorcón, Jorge González, Michelle Calvó, Rocío Madrid, Carlo Costanzia i Ricky Merino seran els concursants que integraran els equips d'aquest nou programa.

És un format que s'emetrà un dia a la setmana en el prime time de Telecinco, previsiblement. Existeix la possibilitat de fer-ho amb persones anònimes i diari si el programa despunta en audiències.

Christian Gálvez MEDIASET
Christian Gálvez MEDIASET

Així serà 'Esta noche gano yo'

'Esta noche gano yo' podria recordar al mític 'El juego de la oca'. Serà un espectacular plató que recrearà un gran parc temàtic de jocs. Cada setmana, els equips s'enfrontaran a duels individuals protagonitzats per un component de cada grup que inclouran proves englobades en cinc categories: força i agilitat; resistència, habilitat i 'coco'; talent; i tornada a la infantesa, en la que es reformularan coneguts jocs infantils; també tindrà lloc un duel de capitans, que disputaran Christian i Carolina; i una última prova grupal que dictaminarà quin dels dos grups ingressa a la seva guardiola l'import acumulat als seus marcadors.

L'equip guanyador de la penúltima gala s'enfrontarà a la gran final de forma individual i només guanyarà un concursant.