Alfons Arús i Angie Cárdenas són el matrimoni estel·lar de la TV. Hi ha altres parelles que comparteixen programa, com la fallida Nuria Roca i Juan de Val que s'ensorra d'audiència els diumenges a La Sexta amb La Roca. Més nostrada és la parella dels informatius de TV3 Cristina Riba i Artur Peguera a TV3 els caps de setmana. 

Més poderosa és la d'Antonio García Ferreras i Ana Pastor. Però cap té més química en antena que els Arús. Serà per tenir tres dels quatre fills treballant en família a l'imbatible Aruser@s. Aquest dilluns el programa ha tornat a fer un 20% a Catalunya líder per sobre del TN matí d'Ariadna Oltra.

familia arus al completo Instagram

Tots els Arús Cárdenas, Instagram

El programa es defineix com humorning show i ha atrapat bona part dels espectadors que fan un gest insòlit: encendre la TV quan es lleven. Arús ha inventat un format que funciona i no té competidor. Només el sap fer ell.

Aquest dimarts han donat una mostra de per què funciona: Arús fa conya del model que llueix la seva esposa Angie. Un gag que no es pot fer a cap altre programa: en fotre-se'n de la dona. I amb gràcia. Angie imita la notícia del dilluns: Ana Morgade vestida amb un porta vestits, la funda negra que protegeix la roba: un porta trajes:

angie cardenas la 6

angie la sexta

Angie Cárdenas, La Sexta

Arús es lleva de bon humor i a quarts de vuit del matí, havent-se llevat a les 4, se'n fot a la tele del modelet d'Angie:

"A raíz de la información que ofrecimos de Ana Morgade que se presentó con la funda del traje, lo que lleva hoy Angie es exactamente lo mismo. Sumarse a la tendencia Yo voy con mi portatrajes. Puede ser escotado, más abierto, con hombreras. cuidado con la cremallera, horario protegido. A partir de hoy todos con nuestro portatrajes en honor a Ana Morgade".

ARUS LA SEXTA

Alfons Arús, La Sexta

Molta conya però ningú no porta el compte del meravellós Instagram d'Angie Cárdenas on llueix un model de cada dia que mai repeteix. Ser Arús és fàcil: samarreta, americana i no li cal ni pentinar-se.

Ser Angie és més complicat: triar un model diferent cada dia i seguir sent la més telegènica de la taula:

No són Matamorors i Makoke. Són Arús i Angie. Els millors.

----

Les bromes conjugals són un clàssic del programa. Fa uns quants programes Arús se'n reia de la dèria que té Angie de conservar monedes de pesseta:

angie chanel la 6

toc angie 6

Angie Cárdenas La Sexta

Angie treia a mig del plató una bossa de vellut de Chanel i abocava sobre la taula el seu contingut: centenars de monedes de pesseta, vint-i-cinc o cent pessetes. Xavalla metàl·lica que ha conservat 20 anys des que existeix l'euro. 

Arús se'n feia creus: "Hace años que lo digo y no se da por aludida. Tiene 4 semanas para canjearlas. Luego no valdrán nada. Ella ha traído aquí una pequeña muestra de chatarra acumulada. Le digo que se le va a pasar el arroz y no quiere cambiarla". Angie: "Esto se está revalorizando". Arús: "No sé si se està revalorzando pero Angie tiene un TOC (trastorno obsesivo compulsivo)".

Invencible.