17. 17 dies. 17 llargs dies. Els espectadors de TV3 han passat unes festes de Nadal amb l'ai al cor des del darrer capítol que es va emetre abans de l'aturada de Com si fos ahir. El serial de migdies va acabar ben alt, amb una d'aquelles escenes que acostumen a mostrar en totes aquelles sèries que se'n van uns dies de vacances. Incertesa, dubte, temors dels fans pel que pugui passar i per saber quan abans que el que s'esperen que passi, finalment tingui un gir de guió perquè tot acabi bé.

gemma com si fos ahir

Àurea Màrquez, 'Gemma' a 'Com si fos ahir' (TV3)

El culebrot estrella de TVC ens va deixar fa uns dies molt preocupats per la Gemma. Tot i que l'Andreu li va desaconsellar a la Gemma que fes el dinar de Nadal amb l'Eudald, ella s'hi va aferrar amb tota la il·lusió del món. Però va ser molt mala idea i la Gemma va agafar el cotxe trista, indignada i fora de sí. L'última escena que van veure els espectadors va ser com el personatge d'Àurea Màrquez conduïa el seu cotxe plorant, penjant-li el telèfon a l'Andreu i en xoc. Però per xoc, el que té ella. Mirada perduda a l'horitzó, cinquena marxa, pedal a l'accelerador i topada brutal contra uns arbres i unes pedres.

gemma com si fos ahir2

Àurea Màrquez, 'Gemma' a 'Com si fos ahir' (TV3)

gemma com si fos ahir3

'Com si fos ahir' (TV3)

Des de l'accident, tothom es pregunta què passarà amb el seu personatge, un dels històrics de la sèrie i dels més estimats. Aquest dilluns al migdia torna Com si fos ahir a les sobretaules catalanes. Hora de saber què ha passat. Però de moment, el compte de Twitter de la sèrie escalfa motors amb unes fotos i uns missatges que han deixat molt amoïnats els espectadors:

Molts han expressat el seu neguit:

Ja queda menys per saber què ha passat amb ella... 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat