La relació d'Albert Rivera i Malú és, segurament, una de les més qüestionades del famoseig espanyol. L'expolític i la cantant són pur hermetisme pel que fa a la seva relació, aconseguir imatges de tots dos junts és pràcticament una quimera. I això, clar, alimenta rumors de tota mena. Bé, sent justos precisarem que l'enorme majoria van en una única direcció: que s'han separat. Cada dos mesos aproximadament algun mitjà torna amb la cançoneta: “Ja no estan junts, fan vides separades, el seu romanç és història”. La filla que tenen en comú, la Lucía, és el lligam que els hi quedaria. De la resta, zero. Ni amor, ni passió, ni futur. Només passat.

El programa 'Socialité' de Telecinco ha tornat a la càrrega aquest cap de setmana, gràcies al testimoni d'un informador anònim, secret i en el moment i el lloc adient. Té una oïda privilegiada, sens dubte: va coincidir fa uns dies amb l'exlíder de Ciudadanos en un concert del Primavera Sound a Madrid. Amb la gentada que hi havia allà i el volum ensordidor de la música, va escoltar perfectament Rivera plorant als amics perquè la cantant andalusa l'havia deixat. "Esta destrozado", diuen al programa de 'La Fábrica de la Tele'. Destrossat, però ballant al ritme de la Rosalía amb la seva chupa de cuir. 

Rosalia al Primavera Sound / Foto: Marta Perez / Efe.
Rosalía al Primavera Sound / EFE
Albert Rivera Malú bar carretera quiere bolsa Telecinco
Albert Rivera i Malú en un bar de carretera / Telecinco

'El Mal Querer' d'Albert Rivera i Malú salta durant un concert de la Rosalía a Madrid

Un concert, el de la de Sant Esteve Sesrovires, al que Rivera va anar sense la seva parella, clar. Els plans conjunts amb Malú són o molt misteriosos o inexistents, i ni tan sols va a les seves actuacions. Mentre la Rosalía ho petava fort, l'andalusa també tenia bolo. Però sempre hi ha alguna cosa millor que veure, sentir i gaudir… o on plorar les penes del desamor. “Está roto por la ruptura, sosté l'informant desconegut, "dejó claro a quien le acompañaba que estaba destrozado. No está llevando nada bien no estar con Malú". No és que no es vegin, perquè van celebrar el tercer aniversari de la petita Lucía a començaments de juny junts, però després, cadascú per la seva banda. 

Albert Rivera y Malú 2 Telecinco
Albert Rivera i Malú, separats / Telecinco

Rivera destrossat, no ho supera. 'Socialité' aconsegueix un testimoni bomba

Més missatges de la font emmascarada, aprofundint en el drama que estaria vivint un Albert a qui la solteria se li fa complicada: "Aún no ha superado la ruptura, y eso que hace meses que no están juntos. Él la sigue echando de menos, tienen contacto pero nada es como antes y le está pasando factura".  'Socialité' afirma que la Malú està refent la seva vida amb amistats del passat, com la cantant Vanesa Martín, "recientemente separada" de la presentadora Mónica Carrillo. No sabem exactament amb quina intenció destaquen el fet de la solteria de Martín, però vaja. Embolica que fa fort.

Albert Rivera y Vanessa Martín Telecinco
Albert Rivera i Vanessa Martín / Telecinco

Serà aquesta la separació definitiva, la confirmació de “El Mal Querer” de Rivera i Malú? O ens veiem d'aquí a dos mesos? Continuarem atents.