Quan fa 2 anys Albert Rivera va fer la mudança de Barcelona a Madrid va saber-se que marxava a viure al municipi més ric d'Espanya: Pozuelo de Alarcón, i a una mansió de luxe que un diputat no es pot pagar fàcilment. Mentre la casa de Pablo Iglesias ha omplert centenars d'articles, hores de TV i ràdio, de la mansió de Rivera poc se'n sap. En Blau va publicar que té més de 150 metres quadrats dividits en dues plantes, un ampli jardí i dues places de garatge. Ara que Ciutadans ha de decidir donar governs a la suma de PP i Vox, com està passant a Múrcia i Madrid, la premsa ultra el pressiona publicant la sospitosa rebaixa en el lloguer del seu famós xalet.

albert rivera gtres

GTRES

L'exmarit d'Ana Rosa Quintana Alfonso Rojo publica al seu diari ultra: "La mansión tiene piscina, un amplio jardín, cinco habitaciones, bodega y dos salones y Albert Rivera estaría abonando unos 3.500 euros mensuales".  Un preu ganga després de saber-se que el preu mitjà a la zona són lloguers de "25.000 cada mes, pero según diversas informaciones, Albert Rivera estaría disfrutando de ese importante descuento en el importe gracias a que la mansión en propiedad de las García Cereceda, amigas personales de Rivera e hijas del promotor de la urbanización".

albert rivera zero EP

EP

El cercle es tanca: les García Cereceda, que lloguen a preu gairebé zero a Rivera una casa de luxe, són de l'empresa immobiliària a la qual l'arquitecte gay Joaquín Torres acusa d'espiar-lo via comissari Villarejo, amic de Ana Rosa Quintana, que es declara fan d'Albert Rivera.  I qui és l'ex de AR? Alfonso Rojo que traeix Rivera publicant que amb el seu sou de "3900 euros brutos al mes" es paga una casa de 25 mil i un "Lexus LS500H, cuyo un precio de mercado supera los 160.000 euros". Tant se val si el cotxe el paga el partit. El que li queda clar a Rivera és com pressionen els ultres perquè pacti amb VOX. I no cal. Els primers pactes ja s'estan materialitzant.