Pablo Iglesias i Irene Montero van deixar tothom bocabadat fa un parell de mesos en anunciar que seran pares de bessons. La parella va compartir la bona notícia a la xarxa, confirmant que entre setembre i octubre donaran la benvinguda als seus nadons. Algunes veus asseguren que es tracta de dos nens, tot i que encara no hi ha confirmació oficial.

S’havia especulat molt amb una possible ruptura, però res d’això. Es mostren més propers i còmplices que mai, mentre la diputada de Podemos fa gala de panxeta incipient a les sessions del Congrés.

Irene Montero i Pablo Iglesias  EFE

EFE

Ser pares de dos nens requereix molt espai, per la qual cosa han decidit mudar-se a una casa més gran. Diuen així adeu a Rivas-Vaciamadrid, un municipi de la perifèria de la capital de classe senzilla. I d’aquí, a on van? A una zona residencial de la serra.

Look ha assegurat en exclusiva que es deixaran més de 600.000 € en una casa rural de 268 m² construïts en una parcel·la de més de 2.000. Sembla que han tingut bon gust, optant per un immoble d’estil clàssic que consta d’un ampli jardí i fins i tot una caseta pels convidats. No podia faltar una piscina, ideal pels primers banys dels petits.

Pablo Iglesias Irene Montero Podemos / Efe

EFE

I com és la casa per dins? Montero i Iglesias haurien volgut que tot estigués concentrat en una planta, amb un gran rebedor que dona la benvinguda a la casa. Consta, a més a més, de tres dormitoris entre els que destacaria una suite amb un bany en marbre i un ampli vestidor. El menjador estaria integrat amb una cuina americana. Com a curiositat principal? Afegeixen que tindrien una zona dedicada a l’hort.

Casa Pablo Iglesias i Irene Montero  MG

Casa Pablo Iglesias i Irene Montero 2MG

Casa Pablo Iglesias i Irene Montero 3 MG

Casa Pablo Iglesias i Irene Montero 4 MG

Casa Pablo Iglesias i Irene Montero 5 MG

Grupo Inmobiliario MG

Amb tot, sembla evident que es tracta d’una casa idònia per criar els seus fills. Un nou projecte que els té molt il·lusionats tot i les crítiques acusant-los d'hipòcrites en gastar-se tal fortuna en una casa.