No es podrà retreure a Albert Rivera que no respon. Mai en plena campanya electoral se li havia preguntat a un candidat a president si consumia cocaïna. Ha estat una periodista afí, Susanna Griso, a una cadena afí, Antena 3. El matí del debat a 4 d'Atresmedia la cadena ha volgut acabar amb la llegenda negra que persegueix Albert Rivera. Mentre feia pa amb tomàquet.

rivera pa ant3

Antena 3

Griso subtil: "Cómo llevas que se diga que te hagan el antidopaje?". Valenta la pregunta i valenta la resposta. Albert Rivera: "Es un bulo, mala leche de activistas haters. Pero me di cuenta que afectaba a mi familia. Mi madre me llamó llorando. Desmiéntelo por mí y por tu hija, dijo mi madre. No me he drogado en mi vida, ni droga dura ni cocaína ni nada parecido”.

Només recordem un moment semblant a Els matins de TV3 quan Josep Cuní va preguntar a Pasqual Maragall, ja sent president, si era cert que bevia. Cal tenir coratge per preguntar-ho. Rumors, llegendes negres o maledicències sobre candidats. La xarxa ja ha reaccionat a un moment inèdit en campanyes a Espanya:

Susanna Griso al rescat. L'endemà que Albert Rivera hagi fet un mal debat electoral caricaturitzat com a ell mateix, Antena 3 continua sent TV Ciudadanos. Griso esmorza amb Rivera. Per fer-se els catalans preparen un pa amb tomàquet. I la segona pregunta clau la fa Griso: "¿Qué harías si tu hija fuera independentista?". 

rivera griso pa amb tomaquet Antena 3

Antena 3

Albert Rivera concedeix a la nena que va tenir amb la seva primera parella, Mariona Saperas (Daniela de 7 anys) més del que concedeix a Catalunya: dret a decidir. Respon el líder taronja: "Le digo a mi hija que sea libre, no le inculco el votar a nadie, Sé libre, piensa como quieras. No adoctrino a mi hija. Soy muy susceptible con eso por lo que pasa en mi tierra". Algunes fonts atribueixen a la mare de la criatura sensibilitat independentista i a Griso li passa el mateix: el seu marit és un conegut productor televisiu indepe. Diu Griso: "En mi casa convivimos sensibilidades distintas y me impongo no adoctrinar a los niños". 

rivera antena 3

Antena 3

Rivera està molt correcte pel que fa a com educar una criatura: "Que viva en libertad, que piense lo que quiera, ayudar pero no sobreproteger, que tome decisiones por ella misma". No té la custòdia de la nena però com a pare és present en tots els moments importants de la filla. Una entrevista íntima a la cuina de Griso amb un pa amb tomàquet i Rivera abocant oli al pa. I a la seva campanya.