Antonio G. Ferreras i Susanna Griso han perdut la joia de la corona de la TV: el debat electoral amb els caps de cartell. La notícia ha enxampat als dos empleats estel·lars del Grup Planeta amb els pixats al ventre: de vacances de Setmana Santa. Mentre Al rojo vivo ja ni s'emetia aquest dimecres, Espejo público ha passat de puntetes sobre la notícia d'última hora que els afecta de ple: Pedro Sánchez rebutja ser al debat d'Atresmedia previst amb Vox. Ja que la JEC exclou la ultradreta extraparlamentària de l'únic debat dels presidenciables, es farà a la TV pública, La 1. I Ferreras bramant "periodismo" des de la platja.

ferreras GTRES

GTRES

A Antena 3 la substituta de Griso se'n feia creus i un altre empleat del Grup Planeta perdia els papers. Deia Francisco Marhuenda: "Es escándaloso, yo si fuera el PP no iría. TVE no es imparcial. Su debate de ayer solo hizo 1,8 millones de espectadores. Si Casado y Rivera van es que son tontos. Presenten un recurso a la JEC porque no se va a garantizar la neutralidad. Es de sentido común. El gobierno controla TVE  como una marioneta. No tiene sentido una TV pública para que amigos del régimen estén allí contentos".

paco marhuenda Ant 3

Antena 3

 Toni Bolaño, també condicionat per ser a sou de Planeta: "Podrían venir a esta casa a hacer el debate". Però precisa "El PP está encantado que no esté Vox en el debate así disimulan su proximidad con la ultraderecha, que a algunos del PP les da sarpullidos". Marhuenda enfrontat com a director de La Razón al seu articulista Bolaño. Antena 3 en estat de shock, La Sexta emetent sèries matinals dolentes a l'hora de Ferreras, els accionistes d'Atresmedia perdent molts diners en publicitat pel que serà el programa més vist de l'any, que es farà a TVE, i la família Lara pensant "Què hem fet malament, si cada dia tractem amb delicadesa i neutralitat Pedro Sánchez".

antena 3 pastor

Antena 3

El debat a TVE mentre a  Antena 3 i La Sexta, Griso i Ferreras es bevien una caipirinha amb un petit para-sol a dins.