Ha arribat el dia. Fatídic dia, per cert: Fran Rivera ha estrenat la seva secció d'entrevistes a 'Espejo Público'. El torero de VOX ara va de periodista, emulant Bertín Osborne​ i xerrant amb 'amiguetes' al programa de Susanna Griso. El resultat, en línies generals, ha estat l'esperat: un desgavell infecte. La primera convidada, a l'alçada del mal tractador d'animals: Ágatha Ruiz de la Prada. La dissenyadora ha aprofitat l'avinentesa per fer-se autobombo i, sobretot, per executar cabrioles llepaires a favor de Joan Carles I 'El fugat' i atonyinar l'examant Corinna Larssen. De Fran, millor ni en parlem. 

Joan Carles Corinna fill BBC

Joan Carles, Corinna i fill BBC

La 'reina dels cors' no falla: cada cop que va a la tele passeja el seu classisme, masclisme i petulància sense complexos. Ho va fer a 'Lazos de Sangre' intentant destrossar Lady Di, i repeteix un parell de setmanes després parlant del seu ídol Joan Carles. Imaginem a De la Prada amb una carpeta plena de fotografies amb el rostre del Borbó, mentre diu bajanades com: "He sido muy fan del Rey de siempre. Siempre ha sido sexy, atractivo, un bellezón, una cosa salvaje". Llàstima, Ágatha, se't va escapar i et vas quedar amb Pedro Jota i 'El Chatarrero'. Parla en passat d'ell i de la seva admiració genuflexa, però que ningú s'enganyi: segueix sent la presidenta del club de fans. I els fans 'juancarlistes' ja se sap: comparteixen un dimoni. És rossa, alemanya i va rebre una pluja de milions com a prova d'amor: Corinna Larssen. "es mala esta tía. Qué mala es. La gente se cree que todo el mundo tiene lealtad pero no. Corinna es simpática pero muy mala". La dolenta del conte borbònic, és clar. El pobre Juanito no ha estat més que un xitxarel·lo en mans d'una dona perversa. I mira que ella ho sabia tot: va conèixer Corinna mentre era amant de l'emèrit, i el seu olfacte peculiar li deia que aquesta dona no era de fiar. "Yo ya sabía muchas cosas... pero nadie pensó que iba a salir tan mala. Le ha traicionado por dinero"

agatha ruiz de la prada gtres

Ágatha Ruiz de la Prada GTRES

Chatarrero Agatha sorpresa GTRES

Chatarrero Agatha sorpresa GTRES

joan carles feliç GTRES

Joan Carles sorpresa GTRES

Ágatha, Ágatha. Que se't veu el cartró, la naftalina i la caspa. El teu idolatrat Joan Carles és molt pitjor: ell ha traït tot un país, un regne i una democràcia per la seva obsessió per les faldilles i els milions. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat