Victoria Federica s'ha convertit en tot un personatge públic. En contra dels desitjos de la Casa Reial i de la seva pròpia mare, la infanta Elena, la jove triomfa a les xarxes socials i en els photocalls, assessorada i avalada en tot moment pel seu pare, Jaime de Marichalar. La presència de la germana de Froilán en esdeveniments i en portades de revistes ha suposat tot un huracà en la monarquia. No obstant això, Victòria s'està comportant i en cap moment no ha parlat de la seva família mediàtica, la més important d'Espanya. Està centrada en els seus compromisos professionals.

La infanta Elena s'ha emportat les mans al capdavant en veure l'última portada que la seva filla ha protagonitzat. Aquest mes de desembre serà la imatge de la revista InStyle, a tot color i en primera pàgina. La jove llueix un vestit molt elegant en color daurat amb detalls nadalencs per a l'època que s'aproxima.

Victoria Federica Instyle
Victoria Federica Instyle

Victoria Federica se sincera sobre la seva relació amb els seus cosins

Per primera vegada en la història de la curta carrera de Victoria Federica, parla dels seus cosins. La influencer assegura que manté una "molt bona relació" amb tots ells, tant amb els fills de la infanta Elena, com les filles de Felip VI. "He viscut la meva infantesa amb ambdues famílies, així que he pogut compartir molt temps amb els meus cosins." No obstant això, encara que no entra en detalls, per edats, Victoria Federica ha passat més temps amb els fills d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina. Irene, Miguel, Pablo i Juan. De fet, han compartit molts estius a Palma. Les filles dels reis, Leonor i Sofia, estan més pròximes a l'edat d'Irene, 17 i 15 anys. Vic va coincidir amb els seus cosins més grans a Marivent, on s'allotjaven els seus avis, i ho continua fent Sofia.

Joan Carles I amb els seus nets
Joan Carles I amb els seus nets

No obstant això, quan la família es va esquerdar per complet va perdre el contacte habitual amb els seus cosins. En continua sabent, especialment perquè se segueixen en xarxes socials, però no mantenen un contacte proper. Cada un està immers en les seves respectives carreres i somnis. Aquests estius tots junts es van acabar quan Iñaki Urdangarin es va veure involucrat en el famós cas Noos i amb l'abdicació del monarca el 2014, apartat pel seu fill quan va conèixer la que queia al damunt. Felip VI i Letizia van decidir apartar tots els familiars de Casa Reial, només es van quedar ells dos amb les seves dues filles. Ara Marivent és més aviat una casa familiar.