La meteoròloga d'Antena 3 Himar González té multitud de fans. No només entre els espectadors de la cadena, sinó també via xarxes socials. Els seus seguidors destaquen d'ella el seu caràcter, el seu talent acostant la informació del temps, el seu somriure i optimisme i, en clau xarxes, les precioses fotos que publica, quan va amunt i avall, normalment, entorns paradisíacs on gaudeix del que més li agrada més enllà de la seva feina, el bon temps, el solet, l'aigua i capbussar-se mentre es posa morena. 

De tant, en tant, però, també preocupa els seus followers. Per exemple, explicant a finals del funest 2020 que va haver de ser ingressada uns dies a un hospital per una patologia "que se ha complicado un poco, pero que hemos pillado a tiempo". Foto des del llit de la clínica on li faltava aquella energia natural a la qual ens té acostumats i que va provocar un allau de missatges d'ànims per part dels espectadors.

Després, tal i com recorden al portal Jaleos, l'any següent la cosa tampoc va estar massa per alegries: "el año 2021 fue uno de los peores de su vida, cuando sufrió una grave infección". Ara, afortunadament sense la gravetat del que li va passar fa tres anys, ha tornat a tenir un sotrac de salut. La meteoròloga d'Antena 3 ha tornat a tenir alguna complicació mèdica, però per sort, si fem cas de les seves paraules, la cosa ja està controlada i no sembla que hagi estat greu. Sigui com sigui, fa dies que els espectadors del temps a Antena 3 no la veuen. I les alarmes s'havien començat a encendre. Però per sort, la preocupació ha quedat enrera gràcies al missatge optimista que ha escrit la pròpia Himar. La dona del temps canària torna amb força a estar davant de càmeres des de ja mateix. Com ella diu, "la vida es como un ascensor. Subes, bajas, y mientras, no sabes en qué piso te va a parar. Tras más de 30 sesiones de fisios… Canary girl is back!" (la noia canària està de tornada). 

Ella, alleugerida. I els espectadors, també. Ho celebrem. Ben tornada.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!