Telecinco es troba en la crisi més gran de la seva història. Cap programa no aconsegueix mantenir l'interès de l'audiència. Estrenes i més estrenes, però cap no despunta. Des de fa 14 mesos, la cadena de Fuencarral no lidera cap mes. Antena 3, el seu rival directe, els supera àmpliament. De fet, amb els nous canvis, La 1 de TVE li trepitja els talons, una cosa impensable. El grup de comunicació espera l'arribada de 'Supervivientes'. La seva intenció era estrenar la nova edició al febrer i allargar-la el màxim possible perquè és l'únic reality que els funciona. No obstant això, no ha estat possible. No podrà estrenar-se fins a finals de març mínim. Per això, han programat sense parar, igual que amb 'L'illa', una segona edició de 'Malson al paradís', el concurs menys vist de la història de la cadena. Ni tan sols un milió d'espectadors.

María José Galera
María José Galera

Per remuntar aquestes males dades d'audiència, productora i cadena han fet nous fitxatges. Recuperen una de les concursants més polèmiques de la història de 'Gran Germà', i sinó que li ho diguin a Mercedes Milá. Es tracta de María José Galera, que només va estar en el concurs onze dies. Es va convertir en la primera expulsada de la història d'aquest nou reality. La sevillana va mantenir una relació amb Jorge Berrocal. Segur que us sona més si llegiu aquesta frase. "Qui em posa la cama a sobre perquè no aixequi cap! Qui?", cridava, el seu xicot quan Mercedes va anunciar l'expulsió de María José.

El fosc passat de María José Galera

Pràcticament ha estat allunyada de les càmeres i ara torna amb força amb la intenció de millorar les dades d'audiència del programa. "Fa 22 anys que vaig sortir d'un reality", va recordar davant dels seus nous companys. "No soc ni més ni menys que vosaltres. Vinc a ajudar-vos a tirar endavant aquest concurs, que és magnífic. I a aportar tot el que us pugui ensenyar", va apuntar la nova concursant.

María José Galera MEDIASET
María José Galera MEDIASET

"Porto uns dies supernerviosa. Vinc a donar-ho tot, vinc a treballar en equip, a donar menjar als animals, vinc a donar tot el que necessiteu", va prometre Galera. La concursant revela que es troba en un dels millors moments de la seva vida i està molt agraïda per aquesta oportunitat. "És una experiència única i que em doneu l'oportunitat és una cosa molt gran i molt important per a mi".

El seu passat ha estat marcat per un episodi molt fosc. En un Deluxe es va sincerar sobre els rumors que va exercir la prostitució. La sevillana va confessar que va mantenir sexe amb un home durant un any, amb l'única intenció d'ajudar econòmicament els seus pares i poder cuidar-se de la seva filla, que patia una paràlisi del 96% fins que finalment va morir fa tres anys.