No corren bons temps per a Telecinco. I molt menys per a 'Sálvame'. Bona prova d'això són les novetats que ha presentat la cadena en els últims temps i la reducció del temps en pantalla del programa del cor de les tardes. Tombs que està donant el grup a la recerca de la fórmula que els permeti recuperar un lideratge que van perdre fa temps en favor d'Antena 3.

'Sálvame' va començar a perdre força en l'època de la sèrie documental sobre Rocío Carrasco, i també després de l'acomiadament de Paz Padilla. Des d'aleshores les audiències s'han mogut sobre el milió d'espectadors.

Belén Esteban perd pes en Telecinco

D'un temps cap aquí 'Sálvame' no ha deixat de rebre retallades. Sobretot en horaris. Encara que no es descarta que aviat ho faci en sous. I una de les persones que està en el punt de mira és Belén Esteban.

La de Paracuellos va estar molt temps fora del programa arran de la lesió que va patir en ple directe quan intentava emular els concursants de 'Supervivientes' i superar una prova al plató. I des que va tornar ja no era la mateixa.

Belén Esteban, avui a Sálvame T5
Belén Esteban Sálvame / T5

Abans es mullava a l'hora de parlar dels assumptes que es tractaven al plató. I també quan tocava opinar sobre María José Campanario i Jesulín de Ubrique. No callava una. I aquella actitud encantava a l'audiència.

El futur de Belén Esteban podria estar lluny de 'Sálvame'

Tanmateix, d'un temps cap aquí Belén es limita a comentar per sobre els temes tractats. I de vegades ni tan sols obre la boca. Una cosa que la té en el punt de mira dels responsables de la cadena. I és que el seu protagonisme ara és lluny del que requereix el seu sou.

I no només això. Als despatxos, Paolo Vasile i companyia s'han adonat que les audiències són les mateixes amb i sense ella. La dona de Miguel Marcos ha perdut molt pes.

Ja ho va dir Diego Arrabal fa un temps al seu canal de YouTube. "Belén ja no suma el format, ni tan sols resta, perquè en aquests moments és indiferent per a l'audiència. Ella tenia molt ganxo quan parlava de la seva vida, del pare de la seva filla, dels Ubrique, de la seva filla, del seu marit... Però fa temps que ja no ho fa i ha perdut tot l'interès", va comentar el periodista.