The Eras Tour té extasiats tots els fans de Taylor Swift dels Estats Units (EUA), i és que a causa de la pandèmia, la cantant es va veure obligada a suspendre els concerts de les seves regravacions de 2019, 2020 i 2021 (de 'Lover', 'Folklore', 'Evermore', 'Fearless' (Taylor's Version) i 'Red' (Taylor's Version)) i, per tal motiu, va decidir unir-los, afegir el seu últim àlbum, 'Midnights', i fer un tour en honor a tots ells. Tanmateix, això no és tot el conte, els seguidors de la intèrpret estan encara més emocionats perquè van confirmar un rumor d'ella que estava circulant a les xarxes socials.

És probable que ja hagis topat en TikTok amb un rumor sobre la també compositora, en el que asseguraven que perquè ningú no la veiés abans, entrava als concerts per la part del darrere de l'escenari amagada en un carro de la neteja, tal com ho explica Cosmopolitan en la seva pàgina web. Per descomptat com era d'esperar-se, els fanàtics de la cantant nord-americana no van poder quedar-se amb aquesta intriga, que fins i tot va generar ben plantades sobre si era certa o no, pel que una usuària de TikTok va gravar un vídeo en el més recent concert de la intèrpret de 'Shake it Off' en el que es demostrava que els rumors eren certs, ja que es veu Swift sortint d'un carro de la neteja.

El cert és que, més enllà de les tècniques que utilitzi Swift per traslladar-se d'un lloc a un altre, el que sí que tenim clar és que, encara amb més d'una dècada de trajectòria dins de la indústria musical, la jove es manté en un dels millors moments de la seva carrera i és un exemple a seguir per a milions de persones i cantants de tot el món.

Gira de Taylor Swift, 'The Eras Tour'

La gira va començar fa unes setmanes, després de cinc anys sense oferir cap concert, i s'estima que acabarà el mes d'agost. Cada concert dura tres hores i Taylor canta ni més ni menys que 44 cançons, amb més de 10 canvis de vestuari i cançons sorpresa en cada presentació, segons el detallat per Los 40. El tour reuneix els millors èxits de la cantant durant la seva trajectòria, que com ja esmentem anteriorment, s'inclouen èxits com 'Shake it Off', 'You Belong With Me' i 'Antihero' per esmentar-ne algunes. La cantant trepitjarà les ciutats més importants dels EUA i acabarà la seva gira l'agost a la casa de l'equip de la NFL, Los Rams, el Sofi Stadium de Los Angeles.

D'altra banda, és important destacar que sembla que aquest tour generarà grans guanys per a l'artista. D'acord amb una estimació realitzada per la revista Billboard i ressenyada per Marca, una vegada que The Eras Tou" finalitzi, Swift haurà generat 591 milions de dòlars en vendes, únicament per les entrades; que tenen un valor de mitjana de 215 dòlars per tiquet.

En realitzar-se el càlcul i tenir en compte que la gira es compon d'un total de 52 dates, Swift estaria generant un ingrés aproximat d'11 milions de dòlars per concert; més el que es vengui en mercaderia al·lusiva al tour. L'anterior, sense haver tingut en compte encara el pagament al seu equip, el pagament d'impostos, allotjament, transportació, la promotora, despeses de logística i producció.