Nuria Roca i Juan del Val són la parella de moda. Amb el confinament, 'el Hormiguero' va introduir la famosa tertúlia, i allà va aparèixer per primera vegada el guionista davant les càmeres. La connexió d'ambdós ha traspassat la pantalla i en el dia d'avui estan de rigorosa actualitat. L'actriu es va mantenir durant anys allunyada dels mitjans de comunicació, però en aquesta última etapa ha viscut tot un ressorgir.

Les seves xarxes socials creixen diàriament, allà és on els seus seguidors coneixen el seu dia a dia, la faceta més familiar de Nuria Roca. A més de mostrar els seus 'looks', els seus projectes o la seva casa, també vostra les seves escapades familiars i als seus fills. Juan, Pau i Olivia són els autèntics protagonistes. A diferència d'altres famosos, la presentadora no els oculta, es sent molt orgullosa d'ells. "Formen part de mi. No abuso, però tampoc no els amago". El primer ja és major d'edat, 20 anys, el mitjà 15 i la petita 11.

El gran any de Pau a milers de quilòmetres dels seus pares

En algun moment de la vida els fills volen de casa, i això és el que li ha passat amb Pau, que ja no és un nen. A través de les seves xarxes socials ha volgut acomiadar-se del seu petit. La comunicadora ha revelat orgullosa el que "trobarà a faltar aquest 'mami, em fas uns ous amb cansalada?".

Nuria Roca i Juan del Val
Nuria Roca i Juan del Val

Com ja va succeir amb Juan, Pau ha acabat els seus estudis de ESO i estudiarà Batxillerat als Estats Units. Aquest serà "l'any de la seva vida", diu Nuria Roca. "Però i com de bé que t'ho passaràs. Aprofita, gaudeix i 'coneiximent' que diu la iaia ('veu amb compte', que diu la iaia), ha aconsellat Roca.

Nuria Roca i Juan del Val trobaran a faltar a Pau, però ja estan més que acostumats. Tenen experiència amb la marxa de Juan quan va marxar a estudiar batxillerat a Dakota del Sud, EUA, i és que volen que els seus fills "coneguin diferents maneres de veure la vida" mentre continuen la seva formació i viuen experiències inoblidables.

Pau guarda una gran semblança física amb Nuria Roca, encara que en altura és com Juan del Val. És considerat el fill més atractiu de la família. Aixeca passions en xarxes socials i probablement ho farà en la seva aventura als Estats Units. D'aquí a dos anys tornarà a Madrid, com ja va fer el seu germà.