Setmanes després que es fes pública la decisió del jurat, Johnny Depp i Amber Heard continuen sent un tema constant de conversa i debat. Malgrat que són de domini públic tots els detalls del judici. encara queden aspectes del procés judicial que surten a la llum. I és que, amb l'arribada de les últimes notícies, se sap que el drama i la intermediació legal entre els actors està lluny d'acabar. Una de les informacions que ha transcendit recentment és que la protagonista d'Aquaman es va trobar en secret amb el guanyador del Globus d'Or. Tot sembla indicar que comença un altre repte.

L'energia que circula al voltant d'ambdós intèrprets sembla més viva que mai, ja que la forta presència mediàtica de què gaudeixen no s'apagarà aviat. En aquest punt, tots saben que l'inici d'aquest procés es deu a la denúncia de Johnny Depp. Va al·legar en contra de la seva exesposa Amber Heard per escriure un article difamatori al Washington Post, el judici mediàtic i el que va passar després és ben conegut. El que ha sobresortit és que la model es va trobar en privat amb el productor i músic. Específicament per acordar una rebaixa del preu que ha de pagar per danyar la seva reputació.

Tanmateix, no han pogut arribar a un acord, tractant-se de 10 milions de dòlars per danys i uns altres 350 mil dòlars en multa. Així que hi haurà una apel·lació.

Amber Heard apel·larà la sentència del judici per no poder pagar Johnny Depp

D'acord a la informació subministrada pel Daily Mail, la jutgessa ha confirmat el veredicte en el registre judicial. Després d'una audiència breu en el Tribunal del Comtat de Fairfax, al qual no va assistir cap dels implicats. En no haver aconseguit un acord amistós entre ells ni amb la presència dels seus advocats, l'equip d'Heard ha decidit iniciar un procés d'apel·lació. Ambdues parts comptaran amb un lapse de 30 dies per efectuar l'avís d'apel·lació, el cas es presentarà en la Cort d'Apel·lacions de Virgínia.

Segons Los Angeles Times, ja l'estrella ha notificat el seu desig d'apel·lar i ha donat llum verda al seu equip per prosseguir. Una cosa que es veia venir, ja que ella s'ha encarregat de fer notar que no compta amb els fons necessaris per cancel·lar el deute. Unit a això, la seva advocada, Elaine Bredehoft, va comentar el següent: "Té motius excel·lents per fer-ho, hi ha moltes proves que no van ser admeses". En aquest sentit, tant els seus assessors com ella creuen que no té res més que perdre, ja que considera que la seva carrera a Hollywood està acabada.

El cert és que Heard està passant una època difícil quant a finances i la seva imatge pública deixa molt a desitjar. Tot això l'ha portat a considerar les seves opcions immediates, a tal efecte, estaria disposada a escriure un llibre on divulga les seves intimitats, relata OK! Magazine. A més dels diners, la seva missió és netejar la seva imatge.

El tribunal més alt tindrà la mateixa conclusió? Johnny Depp i Amber Heard s'enfronten davant de l'atenta mirada de la justícia novament.