En una recent entrevista en el podcast 'Awards Chatter' de 'The Hollywood Reporter', l'actriu i cantant Selena Gómez va confessar que no li va ser fàcil convertir-se en una estrella de Hollywood, després de la seva sortida de Disney, ja que molt poques persones confiaven que ella pogués interpretar un rol adult, lluny de les típiques pel·lícules i sèries del canal juvenil.

La CEO de 'Rare Beauty va reconèixer que li va ser molt complicat interpretar nous papers en la indústria, ja que no se sentia realment acceptada pels seus companys del món del cinema. "Estic agraïda per ser on soc, però penso i crec que amb prou feines he tocat la superfície d'allò que soc capaç de fer. Vaig sentir que era molt difícil que la gent prengués seriosament", va assegurar la cantant. "A poc a poc he anat superant això i estic molt contenta, però va ser molt frustrant. Em sentia com una burla, saps?", va afegir.

Igual com a les seves companyes Miley Cyrus, Demi Lovato, Ashley Tisdale, Vanessa Hudgens, l'artista sentia que tothom la relacionava amb la seva faceta a Disney, motiu pel qual encara la consideraven una de les 'joves talents' de la franquícia. D'altra banda, per a ella tampoc no va ser fàcil ser constantment perseguida per paparazzis i fotògrafs quan encara era molt jove, causant que es replantegés la idea de romandre a Disney. "Crec que allà va ser quan vaig perdre una mica del meu ser un nen. Més tard en la vida em vaig adonar que em vaig perdre de moltes coses", va explicar.

No obstant això, alguns anys més tard, la intèrpret de 'Lose you to Love me' ha tornat a Disney, encara que amb un projecte i en una etapa completament diferent en la seva vida. Actualment, l'artista és productora de la sèrie 'Only murders in the Building", emesa per Disney Plus i que està a molt poc d'estrenar la seva segona temporada, després d'haver arrasat amb els seus primers capítols. Així mateix, Selena Gómez va afirmar que, "en aquest moment, en la meva vida, soc tan oberta i amo el que faig... Simplement estic en un molt bon espai en aquest moment, i jo n'estic gaudint".

A més de parlar dels seus dies difícils a Hollywood, la cantant també va oferir alguns detalls sobre la seva polèmica ruptura amb el cantant Justin Bieber, confessant que tot el que va viure en acabar aquesta relació la va ajudar a créixer com a persona. "Jo estava, ja saben, òbviament travessant una ruptura difícil i em vaig quedar qüestionant la meva carrera i pensant on aniria i què anava a passar després", va indicar "Estava tenint sentiments molt diversos. I després vaig tenir problemes de salut, tenia lupus i problemes als ronyons. Va ser un moment molt difícil", va dir. Ara, en veure-ho en retrospectiva, la cantant es va adonar que va poder treure una cosa positiva d'aquella situació. "En estar de l'altre costat, per ser honestos, ha estat molt bo per a mi. Em va fer desenvolupar un caràcter on no tolero ximpleries ni que em faltin al respecte de cap manera i estic molt orgullosa de la persona que soc ara", va afirmar.