Des de fa diversos anys, els fans de Rosalía han volgut que col·labori musicalment amb una artista en particular. Tanmateix, a causa d'una suposada rivalitat entre elles, la possibilitat que aquestes dues grans artistes s'unissin era gairebé que impossible. No obstant això, a causa d'unes interaccions a les seves xarxes socials i un sorprenent canvi de look, aquesta possibilitat és cada vegada més a prop de convertir-se en realitat. O almenys això és el que s'està viralitzant a les xarxes socials arran d'una nova teoria que uniria musicalment a Rosalía amb Karol G, creant una col·laboració històrica que podria alçar-se amb tots els #1 en les llistes en el que queda de l'estiu.

Tot va començar el passat 1 d'agost quan Rosalía va acabar la seva gira 'Motomami' per Espanya en un multitudinari concert a Palma de Mallorca, abans d'iniciar la seva gira per Llatinoamèrica el proper 14 d'agost en la Ciutat de Mèxic. Durant aquest concert, la catalana es va presentar lluint una llarga cabellera de color vermell, un look molt similar al del videoclip de la seva cançó 'Chicken Teriyaki'. Fins aquí tot molt normal, però el que va cridar l'atenció de tots els internautes és que just aquell mateix dia Karol G va publicar un vídeo amb el seu nou canvi de look, una cabellera pèl-roja que deixaria enrere la seva icònica imatge amb el seu cabell blau.

Karol G
Karol G

A través de les seves xarxes socials, 'la Bichota' va assegurar que era molt feliç amb el seu nou color de cabell. "Aquest és oficialment el meu primer vídeo amb el cabell vermell i soc molt feliç". A més, va decidir acomiadar-se de la seva cabellera en un emotiu viatge a diverses ciutats del món. "Vull compartir-los que vaig decidir que ja era moment de canviar el meu cabell blau, que vostès van adorar tant com jo. Per acomiadar-nos, el meu cabell blau i jo ens en vam anar de vacances a alguns llocs que són en la meva llista somiada. Ens acomiadem amb magnificència!", va escriure a les seves xarxes.

Davant d'aquesta estranya "casualitat" els fans de Rosalía i Karol G han iniciat intensos debats a les xarxes, assegurant que podria tractar-se de la tan esperada col·laboració musical entre ambdues artistes, dues de les cantants femenines més influents del moment.

Col·laboració en portes o una tàctica de màrqueting?

Tanmateix, moltes altres persones han afirmat que la publicació del vídeo de Karol G va ser una tàctica de màrqueting per desviar l'atenció de l'estrena oficial del nou tema 'Despechá', que s'ha convertit en un dels llançaments musicals més esperats de l'estiu, i que s'ha posicionat als primers llocs del rànquing de Spotify Global, fent història en aconseguir més de 5.5 milions de reproduccions en les primeres 24 hores des del seu llançament.

A causa d'això, milers de fans asseguren que Karol G volia competir amb Rosalía, publicant un vídeo que ja compta amb més de 24 milions de reproduccions en el seu compte d'Instagram. No obstant això, la gran majoria dels fans d'ambdues artistes esperen que la teoria correcta sigui la de la col·laboració musical i que ambdues van decidir tenyir-se el cabell del mateix color per gravar un pròxim videoclip juntes.