Des d'abans de la pandèmia, la cantant colombiana Karol G no es presentava a Espanya, però el cap de setmana passat la cantant va causar commoció als carrers de Madrid a causa de la seva participació en 'MADO', un festival que celebra a la comunitat LGBTIQ+ i la diversitat de gènere.

En aquesta ocasió, la intèrpret de 'Bichota' va sorprendre la seva gran comunitat de fans a Espanya en confirmar la seva participació en aquest festival a través d'una història en el seu compte d'Instagram. "Madrid, els veig demà en el Pride. Ens donarem molt amor doncs", va escriure la cantant. Així que, més d'un milió de persones van poder gaudir del performance de la colombiana, mentre cantava els seus temes més famosos a bord d'una carrossa de peluix en color rosa.

Ara, després d'haver delectat els seus fans amb la seva presentació, l'ex d'Anuel AA ha tornat a ser notícia en descobrir-se quin va ser l'estrany mètode que va utilitzar per fugir dels paparazzis que l'esperaven als afores d'un famós restaurant madrileny. A través d'Instagram i Twitter s'ha viralitzat el vídeo on es pot veure diverses persones sortint del restaurant coberts completament amb unes estovalles blanques per ocultar la seva identitat. Ràpidament, les persones de "identitat desconeguda" van pujar a una camioneta per escapar-se del lloc sense ser descoberts. Tanmateix, les persones que eren fora de l'establiment han assegurat que es tractava de Karol G. De fet, en el vídeo es pot escoltar les veus de diverses persones que li demanen la intèrpret de 'Tusa' que s'aturi perquè puguin fer-se una foto amb ella. "Bichota, si us plau", crida una fan mentre la cantant pujava al cotxe.

A més de sorprendre a tots amb la seva estranya tàctica per passar desapercebuda, els internautes també han embogit en conèixer la identitat de l'altra persona oculta, ja que es tracta de ni més ni menys que de Feid, el cantant colombià amb qui l'estan relacionant des de fa alguns mesos. Encara que Karol G ha mantingut aquest suposat romanç lluny del focus mediàtic, sí que han deixat algunes pistes a les xarxes socials que els seus fans han anat revelant a poc a poc. Els han vist utilitzar la mateixa dessuadora, el mateix anell. De fet, en una entrevista recent, el cantant va mostrar, accidentalment, el fons de pantalla del seu mòbil on es va poder veure clarament una foto de Karol G.

Encara que l'intèrpret colombià Salomón Villada Hoyos, més conegut com a Feid o FERXXO, no és tan conegut com Karol G, el cert és que ha col·laborat amb artistes de la talla de J Balvin, Maluma, Sebastián Yatra i Manuel Turizo. Després que el vídeo de Karol G fugint dels paparazzis es va fer viral, alguns dels seus seguidors no van dubtar a donar la seva opinió a través de la secció de comentaris a les xarxes socials: "El ser algú reconegut pels mitjans ha de ser súper difícil en el tema de privacitat", "Tant drama per no ser captats", "És el preu de la fama", van ser alguns dels comentaris més destacats.