No hi ha cap dubte que Rosalía és una de les celebritats més influents d'Espanya. El seu incomparable estil ha traspassat fronteres, arribant a convertir-se en una de les millors amigues de l'exclusiu i multimilionari clan Kardashian-Jenner, sent Kylie Jenner la més propera a la 'Motomami'. De fet, Kylie Jenner ha aconseguit expandir el seu milionari negoci gràcies a Rosalía, ja que l'amistat entre elles ha estat molt beneficiosa per a la seva marca, sobretot a Espanya, on Kylie Cosmetics i les seves diverses línies (Kylie Skin, Kylie Baby) no han estat tan populars en venda com altres marques de maquillatge i cosmètica com NARS, Benefit o Too Faced.

La menor del clan, que ha demostrat ser una empresària molt visionària, va decidir donar-li un regal a Rosalía després d'haver culminat part de la seva gira 'Motomami' a Espanya, que es va dur a terme a Palma de Mallorca el passat 1 d'agost. Ara, la catalana es troba prenent un breu descans abans de viatjar a Ciutat de Mèxic el 14 d'agost. Per a la seva sorpresa, Rosalía es va trobar amb diversos paquets procedents de la marca de Kylie Jenner a l'entrada de casa seva, un regal que la CEO de Kylie Cosmetics ha volgut donar-lo a la seva amiga per mostrar-li una mica més de les noves col·leccions de la seva marca de maquillatge i de la seva línia de cura de la pell.

Instastorie de Rosalia
Instastorie de Rosalia

A través del seu compte d'Instagram, la catalana va mostrar alguns dels productes que el seu Kylie Jenner, molt generosament, li va enviar. I, encara que en primera instància pogués semblar un tendre detall entre amigues, el cert és que amb aquesta publicitat "no pagada" de part de Rosalía, la socialité intentarà augmentar el seu índex de vendes a Espanya, utilitzant la imatge de l'espanyola al seu favor. Certament, Rosalía està molt conscient de la seva influència en les xarxes socials, sobretot en el públic espanyol, per la qual cosa va accedir lliurement a ajudar Kylie en publicar el regal que li va enviar... En fi, coses d'influencers.

Rosalía ha demostrat en diverses ocasions l'afecte que el té a la menor del clan Kardashian-Jenner

Fa un temps, durant una entrevista en el programa dominicà 'Alofoke', la cantant va explicar que havia conegut Kylie Jenner a través de la seva germana Kendall. "Kylie i jo ens vam conèixer perquè jo coneixia Kendall. I des d'aleshores ens avenim i ens el passem ben juntes. Ella és una dona intel·ligent i té molt sentit de l'humor. És molt especial, de veritat. D'ella he après la determinació i la seguretat que té en si mateixa. Té molta presència, és una dona que transmet fortalesa quan parla", va explicar

Així mateix, Kylie Jenner també ha ajudat Rosalía amb la promoció del seu últim àlbum 'Motomami' en publicar una tendra dedicatòria que Rosalía li va escriure per agrair el suport amb la seva última producció discogràfica "Hola nadó, gràcies per escoltar les cançons abans que ningú i per aixecar-me i fer-me sentir que valia la pena acabar aquest àlbum. T'estimo". Kylie li va respondre amb un tendre 'I Love U' i diversos emojis de cor.