Miley Cyrus recentment va alçar la bandera de l'amor propi i la independència emocional. Amb el seu nou single, Flowers, va deixar clar que està en una etapa de la seva vida que apunta cap a la curació i l'estabilitat. Això sí, és una cançó carregada de subtils fletxes cap al seu exespòs, Liam Hemsworth. Però el que ha cridat poderosament l'atenció del públic és el seu increïble físic en el vídeo, compost per suaus corbes i músculs ben treballats. Vols crear una rutina semblant a la de la cantant? Doncs t'expliquem com es posa en forma.

En les seves primeres 24 hores, Flowers es va transformar en el nou èxit de Miley Cyrus. És el primer avançament del seu pròxim àlbum, Endless Summer Vacation, que estarà disponible el proper mes de març. "Jo puc estimar-me millor" és una de les frases que més ressalten en entonar la seva increïble veu rasposa. I, més enllà dels elements destacats de la seva interpretació i vídeo, és impressionant el seu escultural físic. El cert és que gràcies a diverses escenes del curtmetratge sabem quins són els exercicis que componen la seva rutina aquest 2023. En definitiva, no només canta un himne d'amor propi, ja que també es posa en forma. Continua llegint per descobrir els detalls del seu entrenament.

La rutina amb què Miley Cyrus esculpeix el seu cos

T'expliquem quins són els exercicis que pots adoptar per modelar la teva figura com l'artista nascuda a Tennessee.

Burpees

És un aliat del vigor i l'harmonització del cos. Inicia amb els peus a la distància de les espatlles, s'efectua un esquat fins a arribar al fons amb les mans. Seguidament, sense desenganxar les mans del terra, s'impulsen les cames fins a quedar en posició de planxa per fer una flexió i portar els genolls al pit, tornant finalment a la posició principal amb un salt.

Battle ropes

Aquest exercici treballa diferents músculs del cos i potencia l'activitat cardiovascular. Consisteix a moure cordes o cadenes gruixudes amb les mans. Per a això es flexionen lleugerament els genolls, s'estira l'esquena i es posicionen els peus mentre se subjecten els extrems de les cordes i comença la dinàmica. Així doncs, s'intenta dibuixar ones.

Elevació de genolls

Per augmentar l'activitat muscular, es lliga a una banda de resistència situada al maluc. Estant dempeus, s'eleva el genoll portant-la al nivell de l'abdomen.

Flexions

Així com en l'exercici anterior, s'ha de tenir una banda de resistència posicionada al maluc. Cal caminar lentament fins a arribar als 3 passos, que és quan s'executa la flexió.

Elevació de talons

S'encarrega de treballar els músculs dels panxells mentre el cos es posiciona de cara amunt. En situar-se al tapet o estoreta corresponent, amb les mans als costats, l'objectiu és elevar els talons tant com ho permeti la postura. Com bé ho va expressar Miley Cyrus, "pots estimar-te millor" i ja saps per on començar. Bé sigui per motius de salut o estètica, inverteix temps de qualitat en tu!