L'actriu i cantant Miley Cyrus ha suportat l'exposició mediàtica i les conseqüències del pes de la fama des que tenia vuit anys. A més de gaudir de les mels de l'èxit, l'admiració de milions de fans i la seva gran fortuna, l'artista ha hagut de sobreposar-se d'algunes situacions que l'han portat al límit; i un d'aquests incidents va ser tan greu que va causar un trauma que va canviar la seva veu, fent-la molt més ronca de com era abans.

Durant la seva aparició en el programa de ràdio 'The Howard Stern Show', la cantant va revelar què havia ocasionat aquest trauma a les seves cordes vocals i com va aprendre a bregar amb això. Al principi de la conversa, la cantant es va referir al seu exmarit, l'actor Liam Hemsworth, dient: "Vam estar junts des dels 16 anys. I va passar que la nostra casa es va cremar. En aquell temps érem compromesos, no sé si realment pensàvem que ens anàvem a casar algun dia, però quan vam perdre la nostra casa a Malibú, tot va canviar", va recordar Cyrus.

"El primer la meva veu, que si escoltes com era abans i després de l'incendi és molt diferent perquè l'incendi em va deixar realment traumada", va confessar l'actriu d'Hannah Montana, revelant el veritable perquè del canvi radical en el to de la seva veu. No obstant això, l'actriu ha sabut treure profit d'aquest incident, ja que ha pogut passar de ser una diva del pop a ser tota una estrella de rock en interpretar temes d'algunes bandes com Metallica i Queen; i en crear una de les millors versions de la cançó 'Heart of Glass' de Blondie.

Miley confessa que es va casar per aferrar-se al que havia perdut després de l'incendi

A més d'haver patit un problema vocal, la intèrpret també va perdre una infinitat de béns materials i gran part de la seva estabilitat emocional amb aquests terribles incendis que van fuetejar l'estat de Califòrnia el 2018. "Quan va ocórrer jo estava a Sud-àfrica, no podia tornar, i només podia pensar que els meus animals estaven lligats a un pal a la platja. Ho vaig perdre tot. Per exemple, tenia Polaroids d'Elvis que vaig aconseguir que em regalessin les àvies d'un parell d'amics. Perquè jo sempre m'he fet amiga de les àvies per aconseguir els productes dels artistes que estimo", va explicar Cyrus en l'entrevista.

"Tenia tant allà guardat i tot se'n va anar de sobte per culpa de l'incendi... Cada cançó que havia escrit, cada fotografia meva que m'havien donat els meus pares, tots els meus guions, ho vaig perdre tot. I en provar de tornar a reconstruir això, en lloc de dir 'Oh, la naturalesa va fer una cosa que no vaig poder fer per mi mateixa; em va obligar a oblidar el meu passat', vaig decidir córrer cap al foc", va assegurar la cantant, segons abans de revelar que aquest va ser el veritable motiu pel qual es va casar amb Liam Hemsworth, malgrat que la relació entre ells ja estava bastant deteriorada i hi havia una gran quantitat de conflictes entre ells. "Així que en lloc de tirar cap endavant i començar de nou, simplement em vaig aferrar al que em quedava d'aquesta casa, que érem Liam i jo" va admetre.