Karol G s'ha convertit en la cantant de gènere urbà més famosa del moment. A causa de l'èxit de les seves cançons a les diverses plataformes i les seves presentacions al Festival de Coachella i Tomorrowland, la intèrpret colombiana s'ha posicionat com la líder indiscutible del gènere. Tanmateix, abans que la seva carrera musical s'enlairés, Karol G va pensar a deixar de banda la música per les escasses oportunitats que se li presentaven. Aquesta frustració gairebé la va obligar a renunciar al seu gran somni de ser cantant, però gràcies a la perseverança i el suport del seu pare, Guillermo Giraldo, la cantant va continuar intentant fins que va aconseguir gravar dues cançons amb Nicky Jam, el 2013.

En una entrevista, la intèrpret de temes com 'Tusa', 'Mami' i 'Provenza', va indicar que el seu pare sempre ha estat el seu suport i el seu fan número u. "El meu papa i jo tenim una connexió molt especial perquè ell era el meu mànager. Jo era la que cantava. Nosaltres érem l'equip. Llavors jo trucava i deia: 'parles amb la secretaria de Karol G'. Era el mànager, el 'rod' mànager, ell era el DJ. Ell era tot", va explicar la intèrpret.

Així mateix, la cantant va explicar que va pensar a estudiar "una altra cosa" i deixar la música, aquesta decisió no va ser del grat del seu pare, pel que van discutir i van deixar de parlar-se per un temps. "jo moltes vegades vaig voler desistir, fins i tot deixem de parlar per un temps i no volia fer més música. Volia estudiar altres coses i deixem de parlar. Per a ell va ser com inacceptable, perquè ell tenia la convicció que el dia de demà tot anava a funcionar".

Per culminar, l'ex d'Anuel AA va afirmar que el seu pare s'ha dedicat completament a la seva carrera, sent el pilar més important de la seva vida quan ningú no creia en ella. "El meu papa va deixar la seva carrera, va deixar el seu treball per treballar amb mi i avui tot el que em passa és perquè ell va creure en mi, més fins i tot del que jo mateixa creia. El meu papa va forjar molt la meva personalitat de dona forta", va admetre.

Karol G va iniciar una nova gira de concerts que promet ser més reeixida que el 'Bichota Tour'

Ara, després de 15 anys d'haver llançat el seu primer senzill titulat 'En la playa', la intèrpret colombiana ha iniciat la seva setena gira internacional, '$trip Love Tour', la qual va començar el passat 6 de setembre i en la qual s'estarà presentant en almenys 30 ciutats entre Estats Units i Canadà, entre els quals destaquen Nova York, Miami, Los Angeles, Las Vegas, Toronto i Vancouver.

Aquesta primera fase de la seva gira acabarà el 29 d'octubre de 2022 al Canadà, però s'espera que s'estengui a altres ciutats del món el 2023. "Demà començo el tour... Ja no aguanto més, ja vull veure'ls", va escriure a les seves xarxes socials el passat 5 de setembre, un dia abans d'iniciar la seva gira en l'Allstate Arena de Chicago, on es va presentar volant sobre un Ferrari per cantar el tema 'El makinon'.