Telecinco no passa pel seu millor moment. La principal cadena de Mediaset va anotar el mes de març passat la seva pitjor dada històrica. Un fluix 11,5% de quota de pantalla. Després de liderar amb comoditat durant 33 mesos consecutius, Antena 3 va arrabassar el lideratge a Telecinco. Els últims cinc mesos han estat de la cadena d'Atresmedia.

'Supervivientes' és l'únic que pot millorar l'audiència de la cadena

El model de televisió que presenta Mediaset comença a decaure. Ja no funciona. Telecinco viu dels realities i després de la cancel·lació de GH només n'hi ha un que li funciona, 'Supervivientes'. Aquest programa començarà en tan sols dues setmanes i és l'última esperança de Telecinco. L'audiència del concurs podria decidir moltes coses.

supervivents mediaset

Supervivientes / MEDIASET

D'una banda, és sobre la taula la cancel·lació de 'Sálvame'. És només una possibilitat i es contempla com a última opció. El programa no aconsegueix superar el milió d'espectadors i el 12% de quota de pantalla, una dada molt per sota del seu rival.

Paolo Vasile espera conèixer el rendiment de 'Supervivientes' per prendre una ferma decisió. Esperen que anoti bons resultats i programar-ho pràcticament tots els dies de la setmana en prime time per pujar el share. A més, han incorporat rostres de 'Sálvame' com Kiko Matamoros i Anabel Pantoja perquè l'audiència del programa pugi.

Jorge Javier Vázquez xarxes

Jorge Javier Vázquez / MEDIASET

Telecinco tornarà a comptar de nou amb Jorge Javier Vázquez després d'apartar-lo de 'Secret Story' i veure que les audiències han estat desastroses. És molt probable que les audiències de la cadena millorin amb el reality de supervivència, tanmateix Mediaset sap perfectament que té un greu problema, i és que aquest programa no dura per a tota la vida. A mitjans de juliol tancarà les seves portes i la programació tornarà a tenir els mateixos problemes.

És moment de descobrir si Telecinco està en crisi o no. Paolo Vasile ja pot tenir sota la màniga un segon pla perquè la seva cadena, privada, s'apropa a les pèssimes audiències de La 1, i Antena 3 cada vegada és més alta.