Paolo Vasile ja no sap que fer per reflotar les audiències de Mediaset. Porta cinc mesos perduts i sembla que ja poc li importa. La seva gran esperança és 'Supervivientes', reality que s'estrenarà el proper mes d'abril. Tanmateix, mentre tanquen el potent càsting, el grup de comunicació s'ha fet amb una altra ficció per emetre's durant aquestes properes setmanes. Una cosa arriscada després dels últims resultats que han obtingut amb 'Pasión de gavilanes' i per la que es van arribar a gastar 2 milions d'euros.

Mediaset ha comprat els drets d'emissió de la sèrie 'Servidor del poble', la ficció que va llançar la carrera política de Volodimir Zelenski, president d'Ucraïna, i que va donar nom al partit amb el qual va guanyar les eleccions presidencials el 2019.

sèrie zelenski

Sèrie Zelensky

La sèrie de Zelenski, el moviment desesperat de Paolo Vasile per liderar el mes

Justament, aquest moviment per part de Mediaset arriba quan es compleixen tres setmanes de la invasió russa i amb Zelenski en el punt de mira. El president d'Ucraïna apareix en els mitjans de comunicació de tot el món. A més, el seu poble es mostra molt content amb la seva actitud.

Aquesta sèrie, que es podrà veure pròximament a Mediaset, fa un retrat satíric de política i la presidència ucraïnesa. Es desconeix si s'emetrà en Telecinco o Cuatro. És probable que en un primer intent s'emeti a la cadena principal i sinó es relegui la petita.

La ficció es divideix en tres temporades amb un total de 52 capítols. Si la sèrie funciona bé quant a audiències, Telecinco podria tenir la solució per recuperar el lideratge al costat de 'Supervivientes'. Els únics dos dies que no s'emet el reality podria programar dos capítols setmanals de la sèrie, com fa Antena 3 amb la ficcions turques.

Està creada i produïda pel propi Zelenski, que és el protagonista de la sèrie. Es va estrenar el novembre de 2015 al canal 1 +1 i va arribar a ser al catàleg de Netflix en alguns països. En el palmarès de Servidor del poble figura el Gold Remi Award a la Millor Comèdia de Television del WorldFest de Houston en 2016, el Silver Award en el World Media Festival d'Hamburg i la distinció del Seoul International Drama Awards el 2016, certamen en el qual la ficció va ser finalista.

Sense saber si podria funcionar, Mediaset aposta fort per la ficció ucraïnesa ja que també ha aconseguit l'adaptació cinematogràfica. Dirigida per Aleksey Kiryushchenko, la pel·lícula, distingida amb tres nominacions en els Ukrainian Film Academy Awards el 2017, reuneix en el seu elenc Volodomir Zelenski, Evgeniy Koshevoy, i Stanislav Boklan.