Telecinco torna a confiar a Jorge Javier Vázquez després del desastre de 'Secret Story' anònims amb Carlos Sobera com a presentador principal. El català és un valor segur per a 'Supervivientes' i qualsevol reality amb famosos que se li posi per davant. L'últim que va presentar fins ara va ser 'Secret Story' amb famosos, l'any passat. Allà va coincidir amb Sandra Pica, també va treballar amb ella en 'La casa forta' un any abans.

Sandra Pica és un dels rostres més actius a Mediaset en l'últim lustre. Coneguda pel seu pas per 'MYHYV' i també a 'La isla de las tentaciones', on va conèixer el polèmic Tom Brusse i amb qui va mantenir una relació.

La jove té el seu propi canal a Mtmad i s'ha sincerat sobre el seu últim ingrés en un centre hospitalari per realitzar-se unes proves mèdiques. La intenció era conèixer el diagnòstic real de la malaltia que pateix. Després d'obtenir l'alta, l'influencer ha donat tots els detalls de la seva malaltia en un vídeo de Mtmad.

Sandra Pica se sincera després de conèixer els resultats de les proves mèdiques

"M'acaben de donar l'alta i m'han dit que tinc còlon irritable i en èpoques de molt estrès o molts nervis em donen brots forts. He d'estar amb un tractament un parell de mesos i després tornar per començar amb un altre", ha començat explicant.

Aquest diagnòstic fa que la televisiva hagi de fer canvis en la seva alimentació. Reconeix que la seva malaltia no té cura i haurà d'aprendre a viure amb ella. "La meva malaltia és una cosa crònica, una mica per tota la vida, que no té cura. No obstant això, es pot controlar bastant", ha reconegut davant de la càmera. "L'alcohol va fora i hi ha molts aliments que he de reduir", apuntava.

Sandra Pica MTMAD

Sandra Pica / MTMAD

"Soc una persona molt nerviosa que mai s'atura, no sé desconnectar i els brots segurament són per això", ha admès. "He de prendre dues pastilles abans de cada menjar durant dos mesos i després començaré un altre tractament. Aquest primer tractament és per regular l'organisme. Estic contenta la veritat, no em costa menjar sa. Sempre puc menjar no tan sa de forma esporàdica. He d'intentar cuidar-me una miqueta més i ja. Soc súper feliç de tenir ja un diagnòstic i es deure que no és gens greu" ha conclòs Sandra a Mtmad.

"Em sentia derrotadíssima, mentalment i tot. Era súper atabalada i amb una mica d'ansietat de no trobar-me bé. M'ha causat bastant aclaparament i a més d'un cansament de notar que el cos no tirava. He intentat menjar bé perquè el cos estigués netejant i al final m'he acabat trobant bé", explicava Sandra abans de sotmetre's a les seves proves mèdiques.