Mercedes Milà s'atreveix amb tot. No té objeccions per a res. I tant li dona presentar un programa d'entrevistes íntimes com ser l'estrella de 'Gran Hermano', com ho va ser fa anys. Tant és així que ara ha enviat un missatge per participar en un dels talent xous més populars de la televisió.

Fa poc vèiem Mercedes Milà ballant amb William Levy, després que la catalana li enviés un repte a l'actor i model cubà en el seu compte d'Instagram. Tot va començar amb Mercedes enviant-li un missatge a través de les xarxes socials. "No sé ni com dir-vos-el però, després de tant esperar i de tantíssim entendre el que us estava passant i de moltes preguntes de per què no li entrevistava, per fi ha arribat aquell moment. L'entrevista es realitzarà", revelava més tard la presentadora, en una escena que va acabar com es pot veure en el vídeo.

Mercedes Milà s'ofereix per participar en 'MasterChef Celebrity'

Una anècdota més en la dilatada carrera de Milà, que hem vist sota diferents facetes. Algunes de més polèmiques que d'altres, i és que Mercedes és de les que no té pèls a la llengua. Per això ha enviat un missatge als responsables de 'MasterChef Celebrity' perquè la convidin a la pròxima edició del concurs de talent culinari.

Ho ha fet en un vídeo en el qual apareixia a la cuina de casa seva preparant una recepta de pollastre mentre donava tots els detalls. I va ser llavors quan va llançar el guant als responsables del programa de Televisió Espanyola. "Tot això és perquè Macarena Rey em porti a 'MasterChef", deixava anar Mercedes Milà. I tenint en compte qui i com és, no hi ha dubte que la proposta anava més que seriosament.

De moment 'MasterChef Celebrity' té tancat el càsting per a la pròxima edició, de la qual ja s'han començat a gravar els programes. Veurem si tenim la sort de veure-la entre l'elenc de personalitats de la pròxima edició. Sens dubte, seria una de les que més joc donaria.