Kiko Matamoros ha acabat la seva participació a 'Supervivientes' d'aquella manera. Fet un nyap, prim i demacrat com una mala cosa (ha perdut 20 quilos) i amb trastorns nocturns un tant escatològics. Però hi ha una cosa que no canvia. La mala llet la conserva intacta. No falla. Porta tres dies a Madrid i ja passa comptes, dispara i afusella. I amb els que no vol gaire guerra es limita a una altra tàctica: l'amenaça. No pas física, evidentment, només faltaria. Matamoros té un altre estil: fa servir la paraula com a ariet. Paraules dures, és clar, i que ha etzibat a una presentadora mítica de Telecinco i de la televisió espanyola: la catalana Mercedes Milá.

El comportament de Matamoros a Hondures va indignar a la Mercedes, que de realities en sap alguna cosa. Parlem especialment del pitjor moment d'en Kiko al concurs i que ha suposat la seva condemna a mort: els atacs de tuf racista i classista contra Mariana, una model veneçolana que va patir la ira del tertulià. Un episodi deplorable i que va fer mullar-se a Milá: "Se está retratando cada día y ya no puede tapar más sus vergüenzas. Se me han vuelto revolver las tripas. Es un tipo chulesco, prepotente, vanidoso. No he conseguido entender qué le ha tenido que pasar a ese hombre para tener un carácter tan amargo, tan difícil, tan negativo". El retrat és cru, però s'ho havia guanyat. Si més no, la Mercedes, com a espectadora i amb tot el dret a opinar, ho considerava així.

Mercedes Milá nuevo programa Milá Vs Milá Movistar+
Mercedes Milá / Foto: Movistar+
Kiko Matamoros Telecinco
Kiko Matamoros /  Foto: Telecinco

Les seqüeles escatològiques de Kiko Matamoros en tornar de 'Supervivientes'

Les paraules de Milá han fet mal a un Matamoros que va dedicar la seva primera visita al 'Deluxe' de Jorge Javier Vázquez a excusar-se per la pobre imatge que ha ofert durant setmanes de convivència extrema. "Tengo muchas limitaciones físicas​, en algún sentido me he sentido ridículo. Lo que no quería era vender la pastilla de la lástima". També esgarrifava amb la seqüela que ha patit durant les seves primeres nits a casa. Mentre estava dormint, s'aixecava amb ganes de fer pipi. Normal. Però no arribava a l'inodor. Ho feia sobre la catifa del lavabo. Fastigoseta la cosa. Matamoros i Milá també són diferents en això, tot i haver compartit el mateix circ de Mediaset. La Mercedes és molt d'orinar a la dutxa. En Kiko, al terra. 

Kiko Matamoros y Jorge Javier Vázquez Telecinco
Kiko Matamoros i Jorge Javier Vázquez al Deluxe / Foto: Telecinco

Kiko Matamoros amenaça Mercedes Milá amb explicar els seus secrets

Pixadetes literals a banda, atenció a la pixadeta verbal del tertulià contra Mercedes Milá. Un perdonavides de manual amb una amenaça poc subtil. "Podría contar cosas que modificaría la imagen que se tiene de ella. No voy a contestarla, la respeto y la he tenido mucho cariño". Vaja, imaginem a la catalana molt preocupada per aquest avís. Parla, home! Si alguna cosa ha demostrat la presentadora al llarg de la seva trajectòria, és que li importen un rave aquestes maniobres. No té gaire cosa a amagar. Com Matamoros, sí. La diferència és que ell les fa servir per intentar arronsar els crítics. Sembla que amb Milà ha punxat en un os molt dur.

Kiko Matamoros contra Mercedes Milá Telecinco
Kiko Matamoros contra Mercedes Milá / Foto: Telecinco

La pell fina de Matamoros, sempre fatxenda repartint 'zascas', però plorant i ofès quan és ell qui els rep.