Hores difícils per a William Levy i la seva família, després que el seu fill Christopher patís un greu accident, durant el cap de setmana, en un camp de golf de Florida. Segons han apuntat diversos mitjans nord-americans, el primogènit de l’actor era en un cotxet quan el vehicle va bolcar, per causes que no han transcendit públicament, i va provocar ferides d’importància al jove, que té només 14 anys. Fins al punt que va ser traslladat en helicòpter a un hospital de la zona i operat d’urgència. Aquest dijous, el pare n’ha parlat per primera vegada a les xarxes socials. Amb el seu fill hi havia altres menors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christopher Levy (@christopherlevy) on

Actor, model i pare de família, el protagonista de Resident Evil: The Final Chapter ha enviat un missatge d’agraïment per l’escalf que ha rebut en els últims dies. I escriu un text amb forta càrrega religiosa on demana a Déu que ajudi el fill a recuperar-se. “Christopher es un niño de fe. Sabemos que Dios estuvo ahí con él y los demás niños. Que él sane a Christopher para que pueda seguir siendo una luz brillante en el campo de béisbol y en todas las áreas de la vida”. El noi és el primer fill de William Levy i Elizabeth Gutiérrez, actriu de telenovel·les. Tenen una altra filla més petita que ja ha fet 10 anys.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias a todos que sin conocernos oran por nuestro hijo Christopher como familia.. Que Dios sane a Christopher y los demás muchachos completo y rápidamente. Con Dios todo es posible y el protege a sus siervos que le claman. Christopher es un niño de Fe. Sabemos que Dios estuvo ahí con el y los demás niños y no tenemos más que palabras de gratitud a Dios que nunca nos falla!! Que El sane a Christopher para que pueda seguir siendo una luz brillante en el campo de béisbol y en todas las áreas de la vida. Cada vez que Christopher brilla en el campo, le da gracias a Dios y lo honra e inspira a otros a hacer el bien y tener fe en Dios de la manera que el lo hace. Es un líder! Que siempre tenga la sabiduría para usar las bendiciones de Dios para bendecir a otros. Amén!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

A post shared by William Levy / Actor Producer (@willevy) on

Levy es pronuncia quan alguns mitjans dels EUA afirmen que l’operació d’en Christopher ha sortit perfectament, i que el menor es recupera a l’hospital.