Són molts els famosos que s'han deixat veure per Mediaset. El grup de comunicació ha fitxat als rostres més variats del panorama nacional. De fet, va arribar a col·laborar amb Mónica Naranjo. La cantant, en el pitjor moment de la seva carrera a causa de la pandèmia, va fitxar com a presentadora de 'L'illa de les temptacions', un autèntic èxit. Tanmateix, després de la primera edició va decidir dedicar-se a la seva faceta com a cantant. No obstant això, aquest any ha presentat un reality similar a Netflix, que ja roda la seva segona temporada.

Dimarts passat Mónica Naranjo va presentar, al restaurant Nómada de Madrid, el seu setè àlbum. Un treball de dos anys amb 10 cançons que per fi veu la llum. "Allò de Mimétika ha estat una cosa meravellosa. Fa dos anys li comentava als meus companys 'jo necessito temps per crear una altra vegada'. Perquè, com bé sabeu, jo soc de les que pensa que la cuina és millor a foc lent i això és el que he estat fent: construint aquest disc, que jo veig com una evolució creativa," va esmentar a la premsa.

Mónica Taronger MEDIASET
Mónica Naranjo MEDIASET

"A mi em sembla que els éssers humans tenim l'obligació d'evolucionar... I els artistes més que ningú. Déu ens dota d'una veu meravellosa, d'un do, però a tot això cal afegir-li evolució, cal seguir experimentat, cal continuar estudiant. És el nostre deure com a músics i això és el que és Mimétika. Un disc que mostra moltes Mónicas. He fet un còctel de tota aquesta experiència acumulada en 30 anys en la indústria i amb això us dono la benvinguda al meu punyeter cap", va assenyalar entre rialles.

Mónica Naranjo va haver de demanar ajuda psicològica

Amb aquest últim treball Mónica Naranjo ha obert el seu cor i s'ha sincerat sobre els seus moments més durs. "Jo crec que, al final, tots tenim aquestes parts. Jo no tinc per què ser molt diferent de vosaltres. Jo tinc les meves parts amb molta llum i altres amb molta foscor, amb frustracions. Encara que, actualment, no em frustra res. Perquè quan et sents frustrat és perquè esperes alguna cosa més de la vida... I a mi el que vingui, em ve bé", va indicar.

Mónica Taronger : NETFLIX
Mónica Naranjo / NETFLIX

Sense cap tipus de tabú, l'artista confessa que va necessitar ajuda psicològica per superar aquesta sensació de desengany. "Esclar que alguna vegada he necessitat ajuda psicològica. Imagineu-vos amb una vida nòmada com la nostra! Perquè l'estrès és molt dolent, és dolentíssim i el cap, si no l'eduques, es converteix en la teva pitjor enemiga. Llavors crec que cal educar-la i per a això estan els professionals, perquè ens eduquin," va confessar. Tot i així, Naranjo afirma que avui es troba vivint el millor moment de la seva carrera i que no hi ha dubtes que la detinguin. "Jo soc molt feliç, perquè a nivell vital tot és magnific. Tota la meva gent està molt bé. I després, a nivell laboral, doncs soc més creativa que mai. Diria que estic en la glòria", va expressar.