Després del seu llarg matrimoni de dues dècades amb Kiko Matamoros, Makoke no ha aconseguit trobar una parella estable. Hi va haver una temporada amb Tony Spina, però es va acabar l'amor. El seu últim festeig el va viure de la mà de Javier Berrio, però també es va truncar. No obstant això, aquests dies la col·laboradora de 'Viva la vida' ens ha sorprès amb una segona oportunitat. Després d'un temps distanciats han decidit tornar a intentar-ho.

"Hem estat a Tenerife i en la vida cal fluir i deixar-se portar pels sentiments. I de sobte, sents i cal viure i estimar", explicava de forma filosòfica Makoke enmig Europa Press que li preguntava sobre la seva reconciliació amb Javier Berrio. La mare d'Anita Matamoros només té bones paraules per a qui torna a ser la seva parella, però també per al seu ex, Tony Spina, amb qui confessa que va ser molt feliç.

Makoke Javier Berrio

Makoke i Javier Berrio / MEDIASET

Makoke es mostra il·lusionada

"És una persona meravellosa, jo crec que és la millor persona que s'ha creuat en la meva vida. Tampoc no vull dir això perquè Tony també era fantàstic", confessa. Tots vivim la seva bonica història d'amor. Makoke es troba relaxada mentre viu un dels seus millors moments personals i professionals. No obstant això, continua la seva lluita amb Kiko Matamoros. "Estic vivint un moment súper feliç, sobretot perquè soc súper ben envoltada, tinc uns fills meravellosos i me n'assec una d'afortunada en la vida", assegura l'esmentat mitjà.

Makoke en biquini

Makoke / XARXES

Després d'una ensopegada en la parella volen anar amb peus de plom amb la seva relació. S'han donat una segona oportunitat per prendre les coses amb calma, sense aclaparaments. Makoke resideix a Madrid i Javier Berrio a Eivissa. No obstant això, la distància no és cap problema per a la parella. "Tinc coses per fer aquí, però jo crec que l'ideal en la vida, si es pot i ens ho podem permetre, és estar una miqueta de tot. I això és el que estem fent ara". De moment, Makoke no pensa anar-se'n a viure a Eivissa, temps al temps. A Madrid té tots els seus compromisos professionals què ara per ara no pensa renunciar per amor.