Makoke és una estrella de la TV. El seu divorci tempestuós amb Kiko Matamoros després de 20 anys de relació l'ha allunyat de Sálvame però segueix fent programes de cor, com Viva la vida a Telecinco. Aquest cap de setmana ha admès en aquest magazine que la seva relació íntima amb Julio Iglesias va anar més lluny, i que gairebé s'hi casa.

"Aunque breve, estuvimos juntos nueve meses, la historia fue intensa. Su sueño siempre había sido vivir en Málaga y yo era de Marbella, fantaseábamos con la idea de irnos a vivir juntos allí. Él quería formalizar lo nuestro pero yo no lo veía posible, no podía casarme con él". 

MAKOKE DE JOVE AMB JULIO IGLESIAS:

makoke julio iglesias telecinco

Makoke i Julio Iglesias, Telecinco

MAKOKE ARA PARLANT DE JULIO IGLESIAS

makoke t5

Makoke a Viva la vida, Telecinco

Els espectadors van al·lucinar que la tertuliana li confessés a Emma García que podria haver estat la segona dona de Julio després d'Isabel Preysler: "Le regalé una corbata de una marca que él usaba, iba envuelta en un peluche, me hizo mucha ilusión hacerle aquel regalo. Fui a vivir con él a su mansión de Miami. Era como una cárcel de oro, al final yo siempre estaba sola y decidí volver a España, simplemente me fui".

El problema és que aquella relació delata que Makoke menteix sobre la seva edat. Makoke confessa tenir 51 anys. És fals.

makoke playa gtres

Makoke aquest estiu a Eivissa, GTRES

Aquest estiu a Eivissa els paparazzi la retrataven sense maquillatge ni photoshop. Les marques de la cirurgia estètica l'han deixat  així. Però és que no té 51 sinó 57 anys. Se'n treu 6. L'explicació és la següent: 

Makoke reconeix que amb Julio Iglesias es van conéixer quan ella tenia 19 anys, durant la gira d'Iglesias al Japó. Makoke hi feia d'hostessa. La gira va ser l'any 1983, per tant si aquell any Makoke era, lògicament, major d'edat per ficar-se al llit del cantant i diu que tenia 19 anys és que va néixer l'any 1964. 

Són faves comptades: ara té 57 anys. Ell en té ara 78. Quan van ser parella ella en tenia 19 i ell 40. Aquesta és la foto que difon la mateixa Telecinco:

makoke julio iglesias telecinco

Makoke i Julio Iglesias, amb 19 i 40 anys, Telecinco

La diferència d'edat és tanta com entre les fotos que la col·laboradora penja a Instagram i les que li fan els paparazzi:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makoke (@makoke_)

makoke en ibiza gtres

Makoke a Eivissa, agost 2021, GTRES

Julio Iglesias 78, Kiko Matamoros 65 i Makoke 57. Aquests són els números. L'amor no té edat. Qui té edat són les persones.