No és secret per a ningú que la xarxa social TikTok s'ha popularitzat a nivell mundial pels seus trends de ball que solen viralitzar-se en qüestió de minuts. D'aquesta manera, milions de persones recreen els passos dels seus influencers favorits, creant una cadena interminable de reaccions i vídeo respostes. Alguns d'aquests trends són tan virals que fins a les celebritats més famoses decideixen publicar la seva pròpia versió.

Recentment, una de les famoses que ha decidit mostrar els seus 'passos prohibits' al ritme d'una cúmbia mexicana ha estat la sempre polèmica 'Reina del pop', Madonna. I és que a més d'utilitzar la cançó en tendència, la intèrpret de 'Vogue' també va utilitzar un divertit filtre per simular aquest pas de ball.

 

 

Amb un senzill vídeo pres amb el seu mòbil, la cantant va aconseguir divertir tots els seus fans en afegir-se a aquesta tendència que ja compta amb més de 3 milions de vídeos dins de la famosa app. Aquesta cançó anomenada 'Cúmbia Bona' del grup mexicà 'La Cúmbia de Darwin Perea', es va convertir en un dels vídeos més recreats en les últimes setmanes a causa de l'ús d'un divertit filtre anomenat 'ones' que distorsiona la forma del cos, creant la il·lusió òptica d'una persona ballant al ritme de la cúmbia sense la necessitat de realitzar cap moviment. A més de Mèxic, la cúmbia és un ritme que se sol escoltar en altres països de LATAM com l'Argentina, l'Equador, el Perú, Colòmbia i Veneçuela.

Amb aquest divertit vídeo, que ha fet en to de broma, la intèrpret torna a ratificar la seva passió pels ritmes llatins, ja que anteriorment va col·laborar amb el cantant colombià Maluma en la cançó 'Medellín', que va assegurar en una entrevista amb Forbes el següent: "Madonna i jo treballem junts, fent algunes cançons boniques. Estic molt emocionat. Aquest és un gran pas per a la meva cultura, per a la cultura llatina|, és molt, molt gran". A més, recentment es va confirmar que està col·laborant en una nova cançó amb la rapera dominicana Tokischa, que sol aportar una mica del seu 'dembow' dominicà a tots els seus temes.

Al moment, el vídeo de Madonna ballant una cançó de cúmbia mexicana compta amb més de 1.2 milions de 'm'agrada', més de 9,9 milions de reproduccions i 12.800 comentaris dels seus més fidels seguidors. "Agraeixo viure en aquesta línia temporal on puc veure a Madonna ballar cúmbia", va publicar un fan de l'artista a la secció de comentaris del vídeo, aconseguint obtenir més de 91.700 reaccions d'altres seguidors que s'identifiquen amb el seu comentari. Altres dels comentaris destacats de la publicació són els següents: "De Mèxic per a Madonna, Madonna deessa de la cúmbia. No et mereixem reina llatina, Un viatger del temps esternuda: Madonna apareix ballant una cúmbia", "Madonna acaba d'aprovar el trend", "Si en aquest univers Madonna balla cúmbia, en un univers paral·lel la canta" i "No suporto el que estimo aquest vídeo".

Sense lloc a dubte, l'artista ha demostrat, una vegada més, que la seva popularitat continua intacta, confirmat que continuarà sent la 'Queen Madonna' ballant cúmbies i qualsevol altre gènere que es viralitzi a la coneguda plataforma.