Fa poc més d'un any, el matrimoni entre Kim Kardashian i Kanye West va arribar a la seva fi. Tanmateix, malgrat que la socialité ha intentat mantenir una relació cordial amb el pare dels seus fills, el raper que prefereix ser conegut com a 'Ye' s'ha encarregat de fer-li la vida impossible a la seva exdona en lluitar per la custòdia dels seus fills, amenaçar Pete Davidson quan mantenia una relació amb Kim i fins i tot ofendre a alguns dels membres del clan Kardashian-Jenner. Ara, l'última acció irracional del raper ha esgotat completament la paciència de la més famosa de les Kardashian, al punt que ha hagut de contractar més guardaespatlles per culpa del seu exmarit.

Tot va començar fa alguns dies, quan l'intèrpret de 'Praise God' va publicar el nom i la adreça exacta de l'escola privada a la qual assisteixen els seus quatre fills (North, Saint, Chicago i Psalm). El raper va indicar que els seus fills assisteixen al Serra Canyon, un luxós centre educatiu privat al qual assisteixen els fills de diverses celebritats. De fet, en aquesta escola van estudiar les germanes petites de Kim, Kendall i Kylie Jenner, els fills de Will Smith i els de LeBron James.

Davant d'aquesta revelació, la CEO de Skims va decidir reforçar la seguretat dels seus fills en contractar més guardaespatlles que estarien envoltant tota l'escola durant la permanència dels nens al lloc, ja que l'empresària li preocupa que algú prengui la decisió d'atacar els seus fills per culpa dels comentaris fora de lloc del seu pare, que recentment ha estat acusat per promoure comentaris antisemites i estar en contra del moviment social 'Black Lives Matter' (Les vides negres importen), segons va informar el portal TMZ.

No obstant això, l'esmentat mitjà va assegurar que Kim Kardashian no va prendre la decisió de contractar guardaespatlles extra "perquè senti que Kanye sigui una amenaça", sinó perquè existeix la "preocupació que algú pugui veure els seus missatges i aparèixer al campus de l'escola".

Kanye West extorsiona Kim Kardashian per una increïble raó

Aquestes perilloses declaracions de Kane West no van ser a l'atzar, ja que ell va publicar el nom de l'escola dels seus fills per obligar la seva exdona que acceptés inscriure els seus fills en la 'Donda Academy', l'escola religiosa que ell mateix ha fundat. I és que, a més de no comptar amb l'estructura bàsica d'una escola, tampoc no està acreditada per l'Associació Occidental d'Escoles i Universitats dels Estats Units, per la qual cosa els joves que han estudiat en aquesta escola no podran ser admesos a cap universitat, una cosa que el preocupa molt Kim.

D'acord amb algunes fonts properes al raper, Kanye vol que els seus fills assisteixin almenys dos dies de la setmana a la 'Donda Academy', i els altres tres dies a la seva escola habitual, encara que Kim no està del tot convençuda d'això. En una entrevista recent amb Tucker Carlson, Ye va indicar que "tot el que fan és prendre tots els fills de les celebrities i els llancen a la mateixa escola per adoctrinar-los".