El mes d'agost passat, Miley Cyrus va deixar de seguir al seu pare, Billy Ray Cyrus, a Instagram, a més també va eliminar el nom 'Ray' del seu compte de Twitter, demostrant així que la relació amb el seu pare és cada vegada més tensa. Aquest drama familiar va començar durant la primavera d'aquest 2022, quan es va anunciar el divorci entre Billy Ray i Tish Cyrus, els pares de Miley, després de 28 anys de matrimoni. Però això no és tot, ja que el cantant de country li ha demanat matrimoni a la seva nova parella, una cantant australiana més jove que Miley, i de la que se sap realment molt poc, motiu pel qual l'exnoia Disney està realment enfadada amb el seu pare.

Fa algun temps, quan es va donar a conèixer la notícia de la separació dels pares de Miley, una font propera a la cantant va revelar el següent a E! News: "El divorci entre els seus pares ha tensat la relació amb Billy i ha estat difícil per a ella connectar amb ell l'últim any. Miley espera que eventualment puguin estar millor". No obstant això, Miley no comptava que el seu pare s'oblidaria tan ràpid de la dona amb qui va estar casat durant gairebé tres dècades. Això desencadenaria una sèrie de discussions entre ells que han acabat per allunyar-los, ja que la cantant prefereix donar suport a la seva mare en aquesta situació. "Miley i el seu pare no han estat en els millors termes. Ella està molt unida a la seva mare i li dona suport. S'ha allunyat del seu papa ja que va sentir que era el més saludable per a ella en aquest moment", va afirmar la font.

'Firerose', la jove madrastra de Miley Cyrus

D'acord amb les línies de temps en el compte d'Instagram de Firerose, la jove cantant australiana s'hauria compromès amb Billy Ray Cyrus a mitjans de setembre, ja que el 13 de setembre va publicar una fotografia utilitzant un cridaner anell de diamants al seu dit anular, durant la seva assistència al Music Row de Nashville, encara que oficialment cap dels dos no ha confirmat el seu compromís.

De fet, d'aquesta jove intèrpret no se sap pràcticament res, ni el seu nom real ni la seva veritable edat. Tanmateix, gràcies a unes declaracions que va fer el 2021 es va poder conèixer que la promesa de Billy Ray té menys de 30 anys, l'edat que complirà Miley el 23 de novembre. En la xerrada, Firerose va explicar que ella i Billy Ray es van conèixer "fa deu anys, en el set d'Hannah Montana" quan ella tan sols era una adolescent.

No obstant això, malgrat la gran molèstia que estableixi Miley amb el fet que la promesa del seu pare sigui menor que ella, Billy Ray és realment feliç amb la seva nova relació. "Billy és més feliç del que ha estat en molt temps amb Firerose. Hi ha hagut problemes en el seu matrimoni durant un temps. Ell i Tish havien acabat i tornat durant la major part d'una dècada, però les coses havien acabat des de fa algun temps abans de l'anunci de la seva separació el mes d'abril passat", va dir una font